Mitä aknenhoidon palvelukokonaisuuteen sisältyy?

Kun etsit toimivaa ratkaisua aknenhoitoon sekä hallintaan, ovat koulutetut BiON-kosmetologimme apunasi. Tavoitteenamme on tehdä hoidon aloituksesta mahdollisimman mukava ja asiantunteva kokemus. Haluatko tietää, kuinka aknenhoitoprotokollamme aloitetaan ja mitä vaiheita palvelukokonaisuuteen sisältyy? Haastattelimme BiON-kosmetologiamme Jenny Tyynelää aiheesta. Tässä artikkelissa Jenny avaa hänen hoitolansa aknenhoidon palvelukokonaisuutta.


Alkukonsultaatio
Aloitamme asiakkaan ihohaasteiden hoidon konsultaatiolla, jossa kartoitetaan ihon sen hetkinen tila. Kerron mistä tekijöistä johtuen iho oireilee ja kuinka ihonhoidolla sekä oikeilla tuotteilla voimme vaikuttaa näihin epätasapainotiloihin, jotta ihon on mahdollista parantaa itse itseään.

Ymmärrys siitä mitä iholla tapahtuu ja miksi, antaa ihonhoidollista motivaatiota sekä positiivista asennetta, myös ihon hetkellisiä epämukavuustiloja kohtaan, jolloin pääsemme parempiin hoitotuloksiin.

Yksilöllinen hoito - ja tuotekokonaisuus
Selvitän onko asiakkaan toiveena ihonhoidon pääpaino kotona vai hoitolassa, jonka jälkeen kokoamme juuri hänen ihon tarpeisiin toimivan kasvohoito - ja tuotekokonaisuuden.

Check-up ja hoidon eteneminen
Kotihoidon syy-seuraus menetelmän käyttöönoton jälkeen varaamme ajan ”välitarkastukseen”, jolla seuraamme ihonhoidon edistymistä ja päivitämme hoitokokonaisuutta tarvittaessa. Näin asiakkaalla on jatkuva tuki ja mahdollisuus kysyä lisää ihoon liittyen.

Kokonaisvaltaisuuden merkitys
Pyrin ottamaan esille stressin, unen, ravinnon sekä suolistoterveyden vaikutusta tulehduksellisissa iho-ongelmissa sillä kokonaisvaltaisuudella on suuri merkitys.

Lisävinkit hoidon etenemiseen
Muistuttelen asiakkaitani myös arkisista asioista, kuten aktiivisesta tyynyliinan vaihtamisesta ja meikkisiveltimien puhdistamisesta.


Kosmetologi Jenny Tyynelän palvelut löydät Vantaalta. Voit ottaa häneen yhteyttä puhelimitse 040 1407396 sekä sähköpostitse jenny.tyynela@gmail.com / Seuraa myös Instagramissa @kosmetologijennytyynela

Etsitkö aknenhoidon ammattilaista toiselta paikkakunnalta? Löydät jälleenmyyjät paikkakunnittain www.bion.fi/myyntipisteet sivultamme

Edellinen
Edellinen

Kuorintalaput mullistavat ihonhoitosi

Seuraava
Seuraava

Soothing Multi Cream, herkän ja kuivan ihon monitoimituote