Minusta on erikoista, ettei BiONiin törmää useammin lehdissä, netissä, ihotautilääkärien vastaanotoilla... Itse asiassa en ole tainnut itse nähdä ainoatakaan lehtiartikkelia. Ja tätä ihmettelen siksi, että tuotesarja on sataprosenttisen toimiva! Miksei tätä asiaa hehkuteta isommin, kun niin moni kärsii turhaan iho-ongelmista, joihin on näinkin helppo ja toimiva helpotus olemassa? Itse kyllä levitän ilosanomaa kaikille ja kaikkialla.
— NIINA K.
Olen käyttänyt BiON-tuotteita jo yli 10 vuotta. Löysin sarjan aikanaan Googlettamalla aknen hoitoon sopivia ja toimivia tuotteita. Aika pian netistä löytyi keskusteluja aiheesta. Seuraavaksi löysin Pääkaupunkiseudun jälleenmyyjät ja tällä tiellä olen edelleen. Mikään muu ei tunnu toimivat yhtä hyvin kuin BiON-tuotteet. Olen pian 50 v eli pitkän tien olen iho-ongelmien kanssa taivaltanut. Nyt finnit ovat enää satunnaisia, mutta ihon rasvaisuuteen haluaisin vielä apua. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille iho-ongelmien kanssa painiville.
— TARJA P.
Tässä kokemuksestani BiON-tuotteista. Olen käyttänyt kolme vuotta lievään akneen tuotteita. Kosmetologini suositteli tuotteita minulle. Mikään muu tuote ei ole antanut apua kuin BiON-tuotteet. Heti jos koitan muita tuotteita alkaa tulla finnejä. Arvokkaitahan tuotteet ovat mutta ovat jokaisen sentin arvoisia! Suosittelen jokaista koittamaan tuotteita akneen!
— MINNA B.
Ihoni on tosi kuiva ja herkkä, ja olen kärsinyt pitkään miliumeista silmäluomissa ja silmien ympärillä, josta niitä ei kärsi poistaa mekaanisesti. Kun minulle suositeltin Bionin Blackhead Whitehead Controlleria, en ollut kovin toiveikas sen tehon suhteen, kun ei mikään ole ennenkään auttanut. Onneksi päätin kokeilla kuitenkin, sillä se on auttanut jo tosi lyhyessä ajassa. Miliumien vähentymisen lisäksi ihoni on muutenkin paremmassa kunnossa kuin ikinä.
— ELLU S.
Matkani BiON tuotteiden kanssa alkoi jo vuonna 2005 ja jatkuu edelleen. Sairastan Rosaceaa ja käyn Kauneushoitola Yläkerrassa hoidoissa. Mikään muu tuote ei auta kuten nämä, joskus olen yrittänyt vaihtaa toiseen mutta naama tulee täyteen isoja märkäpatteja. Mutta kun aloitan jälleen Bacteriostat-pesunesteen ja muiden tuotteiden käyttämisen niin avot - iho kiittää. Olen jopa saanut hyvän ystäväni ja sisareni käyttämään tuotteitanne.
— SAFIYA K.
Olen käyttänyt BiONin tuotteita nyt kaksi viikkoa ja ollut tyytyväinen. Minulla on ollut koko aikuisikäni haasteita ihon kanssa mm. akne ja finniruusu on hoidettu antibiooteilla. Nyt raskaana iho-ongelmat palasivat ja halusin löytää luonnonmukaisen hoitosarjan, josta voisi olla apua. Kahden viikon käytön jälkeen huomaan jo tuloksia. Punaiset, tulehtuneet laikut poskissa ovat vaalentuneet ja epäpuhtaudet muutenkin vähentyneet. Aion jatkaa sarjan tuotteiden käyttöä. Perus-sarjan lisäksi ajattelin hankkia vielä jonkin ihotyypilleni sopivan kosteuttavan naamion.
— JENNI N.
Olen käyttänyt BiON-tuotteita viime syksyn I love me -messuilta alkaen (2015.) Minulla puhkesi noin 30-vuotiaana aikuisiän akne, johon olen kokeillut jos jonkinlaista hoitoa ja tuotetta. Paljon on mennyt rahaa hukkaankin sopimattomien tuotteiden muodossa. Em. messuilla minulle suositeltiin kokeilupakkausta. Huomasin tuotteiden tehon pian. Kasvoni eivät ole enää tulehtuneet ja nyt hoidankin ihoa ennaltaehkäisevästi BiON-tuotteilla (puhdistusaineella ja täsmähoitotuotteilla - minulle suositeltu kasvovoide ei valitettavasti soija-allergian vuoksi sopinut.) Olen ilahtunut ihoni nykyisestä kunnosta. Ystävätkin ovat kehuneet ihoni parempaa kuntoa :)
— PIIA K.
Minulla on aina ollut hyvä, kuulas iho, vaikkakin herkkä. Kunnes parikymppisenä alkoi akne nostamaan päätään. Olin ehtinyt kokeilemaan ties mitä apteekin aineita (mm. tujua Basiron-aknevoidetta, josta sain allergisen reaktion.) Siskoni onneksi tutustui BiONin tuotteisiin kosmetologilla käydessään. Kokeilin häneltä parin viikon ajan tuotteita ja huomasin välittömästi punoituksen ja tulehduksen hälvenevän. Palautteena voisin sanoa, että on ihanaa kun on löytänyt sarjan, joka on iholle hellävarainen, ei ärsytä tai kuivata herkkää ihoa - mutta toisaalta toimii niin loistavasti epäpuhtauksia vastaan. Kuiva / atooppinen sekaiho ei ole helppo kombo!
— ANNIINA P.
Täällä kirjoittelee 29-vuotias nainen, joka on kärsinyt aikuisiän aknesta noin neljä vuotta. Aknea vastaan taistelu alkoi minulla 25-vuotiaana, jolloin minulle asennettiin ehkäisyksi hormonikierukka. Olen päätellyt, että akneni sai alkunsa hormonaalisista syistä. Minulla oli aina ollut virheetön iho, sain usein jopa kehuja siitä, kuinka kaunis ja tasainen iho minulla oli. Sitten alkoi vuosia kestävä henkinen painajainen, kun kierukka asennettiin. Iho aivan kuin räjähti kasvoillani. Siinä oli useita kymmeniäkin pieniä paiseita: poskilla, leualla ja otsalla. Muistan, että pieni poikani laittoi minun kasvot täyteen laastareita, koska äitillä oli pipi. Niin kauhean näköinen ihoni oli. Olin ymmälläni tilanteessa, jossa minun ei koskaan ennen tarvinnut olla. Kokeilin kaikenlaisia antibiootteja vuosien aikana, lääkevoiteita, ruokavaliomuutoksia ja luontaishoitotuotteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Mikään ei silti tuntunut tepsivän. Kun vaihdoin ehkäisymuotoa, oli jo liian myöhäistä. Hormonit kyllä tasoittuivat, mutta akne jäi sitkeästi iholle. Epätoivoisten vuosien jälkeen tutustuin kuin vahingossa BiONiin. Kävin kasvohoidossa ja tuttuni joka toimii kosmetologina, suositteli aknen hoitoon BiON glykolihappokuorintaa - sarjoina. Lisäksi otin mukaani BiONin aknen hoidon aloituspakkauksen sekä kalsium-yövoiteen. Jo yhden kerran kuorinnan jälkeen iho oli kuulas ja kaunis, aamulla herätessäni. Myös patit olivat rauhoittuneet. Tästä tiesin, että hoito tepsii. Jatkan yhä tällä tiellä, BiONin tuotteilla. Ja nautin kauniista ihosta. Ihanat tuotteet!
— KRISTA L.
Hankalahoitoiselle ja pintakuivalle mutta rasvoittuvalle iholleni on ollut haastavaa löytää sopivia tuotteita ja kaikkea mahdollista onkin tullut kokeiltua. Turhauttavinta oli että luulin joutuvani lopun elämääni metsästämään aina uusimpia uutuuksia, täysin tuloksetta. Mikään kokeilemani tuote ei koskaan ollut pystynyt hillitsemään talintuotantoa ja tuomaan samalla kosteutta. BiON-sarja on kuitenkin ollut ihoni pelastus. Syksystä 2015 asti olen tuotteita käyttänyt (enkä aio vaihtaa), talintuotanto on hiipunut ja ihoni on terveen näköinen sekä tuntuinen. :) Suosittelen!
— RIIKKA R.
Syksyllä 2015 aloin käyttää BiONin tuotteita kosmetologi-siskoni kehoituksesta. Aluksi tuotteet hieman ärsyttivät ihoani, mutta pikkuhiljaa kasvoni tottuivat tuotteisiin ja olen saanut suuren avun ihonhoitoon. Muita tuotteita en voisi enää kuvitellakaan käyttäväni ihonhoidossa. Ehdoton lempparini on Green Tea Poultice naamio, jonka jälkeen iho on sileä ja mattapintainen koko päivän.
— RIIA R.
Teen töitä kauneusalalla ja olen paljon tekemisissä erilaisten kosmetiikkatuotteiden kanssa, lähes päivittäin. Vajaa vuosi sitten ihoni rupesi reagoimaan hyvin voimakkaasti: punoittamaan ja hilseilemään. Kävin ihotautilääkärillä ja lopputuloksena sain diagnoosin perioraalidermatiitista eli lyhennettynä PODista - joka oli ilmeisesti kytköksissä liian ahkeraan kosmetiikan käyttöön tai happopitoisten tuotteiden käyttöön. Sain suosituksen hakea apteekista geeliä, jota käytin parisen vuorokautta kunnes iho reagoi vielä voimakkaammin. Otin asian puheeksi töissä ja kollega osasi suositella BiONin Dermatitis Creamiä joka on suomen ammattitason kosmetiikasta ainoa tuote, joka on kehitetty kyseiseen suunympärysihottumaan. Siirryin testaamaan Dermatitis-voidetta ja lähes välittömästi iho rauhottui. Nyt olen käyttänyt tuotetta kuuriluontoisesti vahvistamaan ja suojaamaan ihoa, ettei uutta reaktiota pääsisi enää käymään ja voide on toiminut täydellisesti. Iso peukku ja suositus!
— FRIDA B.
 

Kerro oma asiakaskokemuksesi BiON-tuotteista tai hoidoista

Nimi *
Nimi
Kerro meille oma asiakaskokemuksesi ja lähetämme Sinulle kiitoksena pienen tuoteyllätyksen.