Tinted Mineral SPF 35 - sävyttävä mineraalipäivävoide (3 sävyä)

Tinted Mineral SPF 35 - sävyttävä mineraalipäivävoide (3 sävyä)

0.00

Tuotekoko 50ml

Monitoiminen päivävoide joka toimii rikkaana kosteuttajana, tehokkaana luonnollisena aurinkosuojana sekä kevyenä meikkivoiteena. Luonnon mineraalit kirkastavat, heleyttävät ja peittävät ihoa kevyesti - voiteen antioksidantit taistelevat tulehduksia sekä ympäristön - ja auringon aiheuttamia vaurioita vastaan. Heleä, kaunis ja suojattu iho - ympäri vuoden. Huumaava vaniljan tuoksu täysin luonnollisista uutteista.

Voiteen silkkisen ohut koostumus imeytyy helposti ja toimii täydellisesti kosteuttavana ja tasoittavana tuotteena meikinpohjustuksessa tai yksittäin kevyesti peittävänä, upean hehkun tuovana sävyttävänä meikkivoiteena. Samalla voide suojaa ihoasi ympäri vuoden mineraalipohjaisella ja fysikaalisella 35 suojakertoimella.

Tuotteessa käytetyt korkealaatuiset ja mikronisoidut (ei nano) sinkkioksidit ja titaanidioksidit tarjoavat tehokkaan aurinkosuojan UVA - sekä UVB-säteitä vastaan - täysin turvallisesti ja luonnonmukaisesti. Erinomainen vaihtoehto myös epäpuhtaalle - sekä akneiholle, sillä tuotteessa käytetty sinkkioksidi suojaa auringolta ja auttaa samalla taistelemaan kroonistuneita aknetulehduksia vastaan. Ei tuki ihoa. 

Voiteessa käytetyt puhtaat mineraalit ovat FDA:n hyväksymiä ja tutkitusti turvallisia ainesosia, jotka todistetusti estävät ympäristön sekä auringon aiheuttamia soluvaurioita ja jotka auttavat suojaamaan iholle elintärkeää kollageenirakennetta.

  • 100% mineraalifiltterit
  • Kevyt ja erittäin riittoisa koostumus
  • Kosteuttaa ihoa - et tarvitse erikseen kosteusvoidetta
  • Kevyesti peittävät mineraalipigmentit
  • Kaunis ja heleä, puuterimaisen pehmeä iho
  • Rauhoittaa tulehduksia ja ehkäisee ikääntymismuutoksia
  • Ei tuki ihohuokosia tai estä ruskettumista
  • Luottokumppani läpi vuoden - sillä et tarvitse erikseen montaa eri tuotetta
  • Mineraalipigmentit ovat hyvin kevyitä - voit hyvillä mielin valita myös Medium-sävyn, sillä se soveltuu mainiosti lähes jokaiselle. 

Light - todella vaalealle iholle
Medium - normaalille ja kevyesti päivettyneelle iholle
Tan - päivettyneelle iholle ja kauniin aurinkopuuterimaisen hehkun luontiin

Avainainesosat
Shea-voi (Karite-voi), Kasviperäinen glyseriini, Saksanpähkinäöljy, Fosfolipidit, Soijaglysiini, Sinkkioksidi, Titaanidioksidi, Hyaluronihappo, Aloe Vera-uute, Niasiini (B3), E-vitamiini, Appelsiiniöljy, Vaniljauute, Mineraalipigmentit (Iron Oxides CL 77492)

Käyttö
Levitetään aamuisin puhdistetulle iholle sormenpäillä, siveltimellä tai meikkisienellä. Voidaan käyttää yksistään - mutta jos kaipaat lisäpeittoa esimerkiksi mineraalipuuterista, lisää muut meikkituotteet voiteen päälle. Jos oleilet kauan auringossa, muista lisätä voidetta aina auringon voimistuessa tai kun olet käynyt uimassa tai hikoillut.

Add To Cart