Kohti hyvinvoivaa ihoa

BiON-tuotesarja on ammattikosmetiikkaa ja tuotteita edustavat kosmetologimme tarjoavat myyntituotteiden lisäksi tehokkaita erikoishoitoja tukemaan kotihoidon tuloksia. Hoitolassa BiON-kosmetologi tarjoaa Sinulle rauhallisen ja ammattitaitoisen ilmapiirin. Päästäksesi täydellisesti alkuun, käyt ammattilaisen kanssa henkilökohtaisesti läpi hoitosuunnitelman: mikä on lähtötilanne ja mitkä ovat ihonhoidon tavoitteet, jotta halutut lopputulokset voidaan saavuttaa. Jokaisen iho on uniikki ja se mikä saattaa sopia toiselle, ei välttämättä ole paras ratkaisu juuri Sinulle. BiON-kosmetologi on kouluttautunut tarkasti löytämään oikean hoitoratkaisun jokaiselle asiakkaalle ja ihotyypille. Hän tarjoaa myös arvokkaita neuvoja sekä tukea hoidon etenemisessä. Kun lähdemme hoitamaan esimerkiksi aknea, tulehduksen jälkeisiä aknevaurioita (arpeutuminen) tai pigmenttihäiriötä, saavutamme parhaimmat lopputulokset kun kotihoitotuotteisiin yhdistetään sarjahoito esimerkiksi happokuorinnoillamme. 

BiON-kosmetologit tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja iho-ongelmiin: oikeiden kotihoitotuotteiden valitseminen, mahdolliset hoitolassa suoritettavat tukihoidot sekä henkilökohtainen ihonhoidon opastus jotta hyvinvoiva iho saavutetaan ja jossa on myös mahdollista pysyä oikean hoidon avulla. Ota siis yhteyttä lähimpään BiON-ammattilaiseesi ja aloita vihdoin hoito, jolla saavutat tuloksia. Löydä tuotteidemme avulla täydellinen balanssi ja unohda jojoilu iho-ongelmien parissa.

BiON-kosmetologi kirjoittaa henkilökohtaisen hoito-ohjelmasi tuotekatalogiin sille varatulle paikalle, jotta neuvot pysyvät varmasti hyvässä tallessa. 

 
bionkosmetologi.jpg

Henkilökohtainen ihonhoidon opastus

Kun olet aloittamassa hoitoa, suosittelemme varaamaan lähimmältä BiON-kosmetologilta aikaa hoidon suunnittelulle. Näin pääsette yhdessä käymään läpi hoidon tavoitteet ja löydätte ihotyypille täydellisesti sopivat hoitotuotteet joilla saavutetaan tuloksia. Aloitukseen tai hoidon loppuun saatetaan myös suositella hoitolassa suoritettavia tukihoitoja, jotka avustavat tuloksien syntymistä. Suosituimpia hoitojamme ovat tehokkaat ihonpuhdistukset, hapotus - sekä entsyymihoidot.

bion-happokuorinnat.jpg

Maito - ja glykolihappokuorinnat

Puhdas, kiinteytetty ja tasapainoinen iho on mahdollista saavuttaa turvallisilla
hapotushoidoillamme. Hoidolla on mahdollista sulattaa talikertymiä, ehkäistä
aknea ja korjata aknevaurioita, uudistaa ja vahvistaa syvävaikutteisesti ihon rakennetta jotta siihen saadaan palautettua kiinteyttä sekä elastisuutta.
Hapotushoidolla myös normaalia vaikeammat pigmenttiläiskät saadaan tehokkaasti vaalennettua ja ihon sävyä tasoitettua. Maitohappokuorinta vahvistaa myös ihon vastustuskykyä ja hoidolla saadaan tehokkaasti hallittua myös ruusufinnin oireita jotka ovat liitoksissa ihon alentuneeseen vastustuskykyyn. 

bion-entsyymihoidot.jpg

Hedelmäentsyymihoidot

Probioottiset hedelmäentsyymihoitomme tarjoavat tehokasta hoitoa niille asiakkaille, joille esimerkiksi perinteiset happokuorinnat eivät ole paras ratkaisu. Entsymaattisesti kuorivat ainesosat imeytyvät vain sarveistuneeseen ihokerrokseen, joten hoidon jälkeen iho ei punoita tai vaadi palautumisaikaa. Entsyymihoitomme vahvistavat ihon mikrobiomia ja vastustuskykyä sekä uudistavat kauttaaltaan ihoa. Hoidolla on mahdollista hoitaa tehokkaasti kuivaa ja hilseilevää ihoa, aknea ja epäpuhtauksia, ihon elottomuutta ja epätasaista ihon sävyä. Hoidot sopivat täydellisesti myös normaalia herkemmälle ihotyypille.