Cart 0

Tuloksellista ihonhoitoa.

shutterstock_1039291390.jpg

Älykkäät ainesosat ja hoidon kokonaisvaltaisuus.

BiON-tuotteet hoitavat jokaista iho-ongelmaa syy-seuraus menetelmällä, jolloin hoitotulokset ovat normaalia kokonaisvaltaisempia. Kosmeettiset tuotteet, jotka lupaavat tuloksia aknen hoidossa mutta eivät kuitenkaan toimi biokemiallisessa tasapainossa ihon eri rakenteissa ja solutasolla, pohjautuvat tieteeseen jota ei yksinkertaisesti ole olemassa. BiON on poiminut ja valinnut tuotteisiinsa kasvi - ja yrttiuutteista, hivenaineista ja vitamiineista vain ne yksilöt, joille löytyy vahvin lääketieteellinen tutkimusperuste koskien ihon toimintaa, sekä sen terveyden edistämistä. BiON on saavuttanut runsaasti tunnustusta ja palkintoja kehittämistään ensiluokkaisista tuotteista ammatti-ihonhoidon alalla.

BiON-tuotteiden tarkoitusperänä on tarjota asiakkaille, etenkin aknen - ja ruusufinnin hoidossa täysin uudenlainen ja turvallinen hoitovaihtoehto, jolla on täysi hoitovaste ilman haitallisia sivuvaikutuksia. BiON uskookin aknen hoidossa, että jos jokin tietty hoitomenetelmä on kerran epäonnistunut, ei sen toistamisella saavuteta mitään. Useat aknea sairastavat asiakkaat etsivät tutkimuksien mukaan kosmetologien apua heti seuraavaksi sen jälkeen, kun ihotautilääkärin määräämä aknelääkitys ei ole tuottanut toivottua tulosta.

Ihon uudistumisen puolesta.

Iholla on hämmästyttävä kyky uudistaa itseään, varsinkin kun sitä hoidetaan oikeilla ravintoaineilla sekä lempeällä stimulaatiolla. BiON-tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kosmeseuttisen Anti-age hoitotehon sillä tuotteissa hyödynnetään laajasti ihossa jo esiintyviä komponentteja, luonnollisten parantumisprosessien sekä biologisten toimintojen stimuloimiseksi. Nämä biogeeniset ainesosat toimivat solutasolla, voidakseen hyödyntää kehossa olevia biokemiallisia reaktioita. Nämä tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat ihon biokemiaa, joka nopeuttaa kudosten uudistumista, kannustaa uusia soluja kasvuun, lisää verenkiertoa ja stimuloi kollageenia sekä luonnollisten kosteustekijöiden tuotantoa.

”Kosmeseuttinen” on termi, joka tarkoittaa kosmetiikan ja lääketieteen kohtaamista. Kosmeseuttiset tuotteet sisältävät bioaktiivisia, tieteellisesti valikoituja ainesosia, joiden on osoitettu olevan hyödyllisiä iholle ja tuovan sille konkreettisia muutoksia. Kosmeseuttisilla koostumuksilla on kyky parantaa soluaktiivisuutta ihon pintakerroksessa, joka mahdollistaa rakenteelliset muutokset ja solujen uudelleenohjelmoinnin.