Kosmetologi,

Erikoistu aknen - ja rosacean hoitoon. BiON ammattikosmetiikkasarja on monipuolinen ja helppo lisä hoitolaan, kun toiveena on vahvistaa palvelun monipuolisuutta ja vastata aidosti toimivien BiON-tuotteiden suureen kysyntään. Tuotteilla ja hoidoilla pystyt vastaamaan vaativimmankin asiakkaan ihonhoito-tarpeeseen. Sarja on edelläkävijä aknen, ruusufinnin, couperosan ja ikääntyneen ihon hoidossa. Tuotteilla ja hoidolla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi varman avun ja upeat tulokset ihonhoidossa. 

Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa jo vuodesta 2002. Tänä päivänä BiON on tuonut avun tuhansille suomalaisille asiakkaille ja jatkaa huimaa kasvuaan, sillä turvalliset ja luonnonmukaiset hoitovaihtoehdot ovat tulleet jäädäkseen. BiON tarjoaa ylivoimaisen tehon sekä toimivuuden ongelmaihon, aknen ja ruusufinnin hoidossa - hoitolamme ovat saavuttaneet erinomaisen menestyksen tuotteiden sekä hoitojen parissa. Näin toimivia, hinta-laatu suhteeltaan edullisia ja helppokäyttöisiä hoitotuotteita et löydä muualta.

 • Valmiiksi kysytyt tuotteet ympäri Suomen, jotka myyvät itsensä helposti ja nopeasti

 • Menestynyt ammattituotesarja Suomessa jo vuodesta 2002

 • Hinta-laatusuhde ja tutkitut luonnolliset ainesosat

 • Varmat hoitotulokset ja asiakastyytyväisyys

 • Hoitolan erikoistuminen tutkittuun ja tulokselliseen aknenhoitoon

 • Monipuoliset koulutukset ja jatkuvasti päivittyvät verkkokurssit ammattitaidon tueksi

 • Ei perusvarastopakkoa

 • Edulliset aloituspakkaukset

 • Jatkuva 6+1 tarjous myyntikokoisista tuotteista

 • Maksuttomat markkinointimateriaalit

 • Yhteistyö arvostetun perheyrityksen ja maahantuojan kanssa, jolla on vankka kokemus alalta yli 30 vuoden ajalta

Työskentelymme aknenhoidon parissa on tuonut yrityksellemme runsaasti ammattitaitoa sekä kokemusta auttaa ja tuoda uusia hoitomahdollisuuksia asiakkaillemme. BiON-kosmetologit luovat itselleen vahvan kivijalan, sillä he ovat valinneet tuotesarjan puhtaasti kysynnän, toimivuuden ja tehokkaiden ainesosien perusteella. Tämä suunta ja päätös on laajentanut heidän asiakaskuntaansa uskollisiin asiakkaisiin, jotka hakevat aidosti ja kuumeisesti ratkaisua iho-ongelmien hoitoon.

BiON-tuotteilla siis laajennat yritystoimintaasi astetta pidemmälle ja saat lisää virtausta myymälän tuotemyyntiin. Pääset myös solmimaan uusia tärkeitä asiakassuhteita jotka usein kantavat merkittävää tulosta myös hoitolahoitojen puolelle. BiON tuotesarja perustuu kotihoitoon, mutta hoitolahoidoilla (mm. tehokkaat glykoli - ja maitohappokuorinnat, entsyymihoidot) on mahdollista nopeuttaa ja ylläpitää hoitotuloksia. Pysyvä ja luotettava asiakaskunnan jatkumo syntyy tuloksilla sekä ammattitaidolla.

BiON-tuotteita sekä hoitoja edustaa jo yli 70 hoitolaa ympäri Suomen. Liity menestyneeseen tiimiimme ja saavuta vastinetta ammattitaidollesi. Tutustu sarjan etuihin lisää maahantuonnin sivultamme ja tuleviin koulutuksiin tästä

 

Täydellistä biokemiaa ihollesi.

 
Nimi *
Nimi
Toivon yhteydenottoa: *
Mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse, voit kertoa meille "Lisätietoja"-kohtaan valmiiksi sopivan soittoajan jolloin voimme olla Sinuun yhteydessä.