Cart 0
 

Kosmetologi,

Erikoistu aknen - ja rosacean hoitoon. BiON ammattikosmetiikkasarja on monipuolinen, helppo lisä hoitolaan ja myymälään, kun toiveena on vahvistaa palvelun monipuolisuutta ja vastata aidosti toimivien BiON-tuotteiden suuren kysyntään. Tuotteilla ja hoidoilla pystyt vastaamaan vaativimmankin asiakkaan ihonhoito-tarpeeseen. Sarja on edelläkävijä aknen, ruusufinnin, couperosan ja ikääntyneen ihon hoidossa. Tuotteilla ja hoidolla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi varman avun ja upeat tulokset ihonhoidossa. 

Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa jo vuodesta 2002. Tänä päivänä tuotesarja on tuonut avun tuhansille suomalaisille asiakkaille ja jatkaa huimaa kasvuaan, sillä turvalliset ja luonnonmukaiset hoitovaihtoehdot ovat tulleet jäädäkseen. BiON tarjoaa ylivoimaisen tehon sekä toimivuuden ongelmaihon, aknen ja ruusufinnin hoidossa - hoitolamme ovat saavuttaneet erinomaisen menestyksen tuotteiden sekä hoitojen parissa. Näin toimivia, hinta-laatu suhteeltaan edullisia ja helppokäyttöisiä hoitotuotteita et löydä muualta.

Työskentelymme aknenhoidon parissa on tuonut yrityksellemme runsaasti ammattitaitoa sekä kokemusta auttaa ja tuoda uusia hoitomahdollisuuksia asiakkaillemme. BiON-kosmetologit luovat itselleen vahvan kivijalan, sillä he ovat valinneet tuotesarjan puhtaasti toimivuuden ja tehokkaiden ainesosien perusteella. Tämä suunta ja päätös on laajentanut heidän asiakaskuntaansa uskollisiin asiakkaisiin, jotka hakevat aidosti ja kuumeisesti ratkaisua iho-ongelmien hoitoon.

BiON-tuotteilla siis laajennat yritystoimintaasi astetta pidemmälle ja saat lisää virtausta myymälän tuotemyyntiin. Pääset myös solmimaan uusia tärkeitä asiakassuhteita jotka usein kantavat merkittävää tulosta myös hoitolahoitojen puolelle. BiON tuotesarja perustuu kotihoitoon, mutta hoitolahoidoilla (mm. tehokkaat glykoli - ja maitohappokuorinnat, entsyymihoidot) on mahdollista nopeuttaa ja ylläpitää hoitotuloksia. Pysyvä ja luotettava asiakaskunnan jatkumo syntyy tuloksilla sekä ammattitaidolla - ei pelkästään estetiikalla ja kauniilla purkeilla.

BiON-tuotteita sekä hoitoja edustaa jo yli 65 hoitolaa ympäri Suomen. Tutustu sarjan etuihin lisää maahantuonnin sivultamme ja tuleviin koulutuksiin tästä

 

Haluatko saada lisämateriaalia? ota yhteyttä 

Nimi *
Nimi
Toivon yhteydenottoa *
 
BiON Enzyme Bliss demo-hoito on nyt lisätty verkkokoulutukseen. Kosmetologi, etkö ole vielä mukana koulutuksessa? Tutustu sisältöön lisää osoitteessa bemore.thinkific.com ja ilmoita itsesi mukaan.