Pomegranate Papaya Enzyme Treatment - tasapainottava, korjaava ja uudistava naamio

Pomegranate Papaya Enzyme Treatment - tasapainottava, korjaava ja uudistava naamio

0.00

Tuotekoko 30ml

Granaattiomena on voimakas antibakteerinen antioksidantti joka myös kirkastaa ihoa. Entsyymi sisältää uniikin luonnollisen sekoituksen maitohappoa, alfa-arbutiinia sekä salisyylihappoa. Tehonaamio kuorii entsymaattisesti, edistää solujen uudistumista, vähentää ihon epätasaisuutta, tulehduksia ja mahdollisia pigmenttimuutoksia.

Täydellinen ikääntyvän, epätasaisen sävyn ja akneen taipuvaisen ihon erikoishoitoon. Granaattiomenan entsyymit kohdistavat vaikutuksensa elottomiin soluihin, paljastaakseen välittömästi uuden ja sileämmän ihon. Hamamelisvesi supistaa huokosia ja vahvistaa ihon kapillaarijärjestelmää. Tällä on monia etuja, kuten solujen tehostunut uusiutuminen, elastisuuden paraneminen sekä lisääntynyt kosteudensitomiskyky.

Naamio sisältää myös pigmenttihäiriöitä vaalentavaa fytiinihappoa sekä antioksidanttista astaksantiinia. Astaksantiini kykenee neutralisoimaan useita vapaita radikaaleja kerralla, tämä suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä, vaurioilta ja tulehduksilta.

Ihomme luonnollisella ekosysteemillä on erittäin tärkeä rooli. Muuanmuassa ylipesemisen johdosta tämä ekosysteemi on usein vahingoittunut ja voi johtaa kuivaan, stressaantuneeseen sekä herkistyneeseen ihoon. Probioottien lisääminen ihon hoitoon auttaa jälleenrakentamaan, tukemaan sekä vahvistamaan tärkeää mikrobikantaa; antaen sinulle takaisin terveen, vastustuskykyisen ja hehkuvan ihon. 

Tuote on pakattu hygieeniseen 30ml pumppupulloon, jotta aktiiviset ainesosat säilyvät mahdollisimman tuoreena ja tehokkaana. Naamio on vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai keinotekoisia hajuste - ja väriaineita.

Avainainesosat
Kasviperäinen glyseriini, Fermentoitu (lactobacillus casei) kurpitsa filtraatti, Fermentoitu (lactobacillus casei) granaattiomenauute, Steariinihappo (NMF), Hamamelisvesi, Bromelaiini, Papaiini, Noronepikkiuute, Kasviperäinen skvalaani, Fisiini (viikusentsyymi), Astaksantiini, Moringaöljy, Neem-uute, Guarkumi, Sitruunaruohoöljy, Appelsiiniöljy, Greippiöljy, Sitruunaöljy, Santelipuuöljy, Kuusamauute, Tokoferoli (E-vitamiini), Kärsimyskukka-uute, Fytiinihappo

Käyttö
Levitä iholle puhdistuksen jälkeen ohuelti (noin 3-5ml), anna vaikuttaa 5-15 minuuttia aloittaen minimiajasta - kierrä silmänympärykset. Vaikutusajan jälkeen huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Naamio saattaa vaikutusaikana ja etenkin ensimmäisillä hoitokerroilla hieman kipristellä, tämä on täysin normaalia.

Aloita hoito käyttämällä naamiota ensimmäisen viikon aikana kolmena päivänä peräkkäin ja jatka tämän jälkeen naamion käyttämistä (1) kerran: viikon - kahden välein.

Muista suojata iho hoidon jälkeen auringolta käyttämällä Titanium Dioxide tai Tinted Mineral SPF 35 aurinkosuojavoidetta.

Add To Cart