Pineapple Mango Enzyme Mask - kirkastava, kosteuttava ja syväpuhdistava naamio

Pineapple Mango Enzyme Mask - kirkastava, kosteuttava ja syväpuhdistava naamio

0.00

Tuotekoko 30ml

Iholle luonnollista hehkua, kimmoisuutta ja kosteutta tuova tehonaamio, jossa pääosassa ovat lempeät ihoa kuorivat ja uudistavat hedelmäentsyymit. Valaisee ja energisoi ihoa sekä kuorii hellävaraisesti, antaen kauniin hehkun. Säännöllinen käyttö lisää ihon kirkkautta, kiinteyttä ja puhtautta.

Naamio sisältää runsaasti antioksidantteja, C-vitamiinia, beetakaroteenia ja avonoideja. Mangovoin korkea pitoisuus välttämättömiä rasvahappoja edesauttaa ihon täydellistä syväkosteutumista sekä lipidikerroksen hyvinvointia. Naamio sisältää myös UGL-kompleksia (glukosamiini, leväuute, Saccharomyces Cerevisiae-uute) sen ihon ikääntymistä hidastavien hyötyjensä johdosta.

Ihomme luonnollisella ekosysteemillä on erittäin tärkeä rooli. Muuanmuassa ylipesemisen johdosta tämä ekosysteemi on usein vahingoittunut ja voi johtaa kuivaan, stressaantuneeseen sekä herkistyneeseen ihoon. Probioottien lisääminen ihon hoitoon auttaa jälleenrakentamaan, tukemaan sekä vahvistamaan tärkeää mikrobikantaa; antaen sinulle takaisin terveen, vastustuskykyisen ja hehkuvan ihon. 

Tuote on pakattu hygieeniseen 30ml pumppupulloon, jotta aktiiviset ainesosat säilyvät mahdollisimman tuoreena ja tehokkaana. Naamio on vegaaninen. Ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai keinotekoisia hajuste - ja väriaineita

Avainainesosat
Fermentoitu (lactobacillus casei) papaija- hedelmäuute, Kasviperäinen glyseriini, Hamamelisvesi, Mangovoi, Mannitoli, Bromelaiini, Papaiini, Mikrokristallisoidut selluloosarakeet, Salisyylihappo, Merileväuute, Hiivauute, Kasviperäinen glukosamiini HCI (NMF), Tokoferoli (E-vitamiini), Appelsiiniöljy, Salviaöljy, Greippiöljy, Santelipuuöljy, Kuusamauute, Guarkumi, Proteaasientsyymi

Käyttö
Levitä iholle puhdistuksen jälkeen ohuelti (noin 3-5ml), anna vaikuttaa 5-15 minuuttia aloittaen minimiajasta - kierrä silmänympärykset. Vaikutusajan jälkeen huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Naamio saattaa vaikutusaikana ja etenkin ensimmäisillä hoitokerroilla hieman kipristellä, tämä on täysin normaalia.

Aloita hoito käyttämällä naamiota ensimmäisen viikon aikana kolmena päivänä peräkkäin ja jatka tämän jälkeen naamion käyttämistä (1) kerran: viikon - kahden välein.

Muista suojata iho hoidon jälkeen auringolta käyttämällä Titanium Dioxide tai Tinted Mineral SPF 35 aurinkosuojavoidetta.

Add To Cart