Dermatitis Cream - rauhoittava ihottumavoide

Dermatitis Cream - rauhoittava ihottumavoide

0.00

Tuotekoko 65ml

Hoitovoide tulehtuneelle ja kutiavalle iholle. Ihottuman sekä perioraalidermatiitin hoitoon. Sisältää luonnollisia ja puhtaita kasviuutteita sekä lääketieteen puolellakin käytettyjä tutkittuja aktiiviaineita mm sinkkipyritionia joka tuhoaa bakteereja sekä sienitulehduksia.

Luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto kortisonivoiteille

Erinomainen ihon tulehdustiloihin tarkoitettu voide, joka lievittää esimerkiksi ihottuman aiheuttamaa punoitusta sekä kutinaa. Monipuolisen tehokoostumuksen tärkein vaikuttava aine on sinkkipyritioni, joka tutkitusti tuhoaa niin bakteereja kuin sieniä ja jota käytetään myös lääketieteen puolella hoitamaan ihotulehduksia, ihottumaa ja psoriasista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että voiteessa hyödynnettävät ainesosat estävät jopa kuuden tulehdusyhdisteen tuotantoa, jotka ovat vastuussa ekseeman ja ihottumien muodostumisessa iholla.

Dermatitis Creamin koostumuksessa on lisäksi myös B- ja E-vitamiinia sekä huippupuhtaita kasviuutteita. Näistä Centella asiatica (gotu kola) -uute on antibakteerinen vaikuttava aine, jota käytetään muun muassa haavasiteissä, koska se stimuloi fibroblasteja tuottamaan kollageenia. Vihreä tee ja välttämättömät rasvahapot vähentävät yhdessä tulehdusreaktiota. Dermatitis Creamilla ihottuman saa hallintaan ja jopa kokonaan pois. Ennen voiteen käyttöä iho on hyvä puhdistaa Bacteriostat Cleanserilla tai Antibacterial Cleanserilla, koska ihottumakierteeseen liittyy usein bakteeritulehdus. Erinomainen apu myös kutiavalle, hilseilevälle ja kuivalle päänahalle.

  • Perioraalidermatiitin (POD) hoitoon
  • Couperoottisen rosacean hoitoon
  • Atooppisen ihottuman hoitoon
  • Ihottumien, ekseemoiden ja sienitulehduksien hoitoon
  • Laskee välittömästi kutinaa, tulehdusta ja reaktioita iholta
  • Sisältää sinkkipyritionia sekä B- ja E-vitamiinia
  • Voidaan käyttää päivittäin tai kuuriluontoisesti

Avainainesosat
Safloriöljy, Soijaglysiini, Viinirypäleensiemenöljy, Kasviperäinen glyseriini, Kamomillauute, Vihreä Tee-uute, Iltaesikkoöljy, Oliiviuute, Hyaluronihappo, Niasiini (B3), Riisin aminohapot, Glysiini (aminohappo), Pantenoli (B5), Glykogeeni (NFM-polysakkaridi), Hiivauute, E-vitamiini, Bisabolol, Sinkki, Greippiöljy

Käyttö
Imeytä ihoon 3 krt/pv ensimmäisten 3 päivän ajan, sitten 2 krt/pv 2-3 viikon ajan. Oireet voivat hävitä jo muutaman päivän kuluttua, mutta on välttämätöntä jatkaa hoito noin kolmen viikon ajan, jotta tilanteen uusiutuminen saadaan ehkäistyä. 

Tarpeen mukaan (rosacea ja pod) voidetta voidaan käyttää päivävoiteen tavoin pitämään oireet hallinnassa.

Add To Cart