Glycolic 20% Skin Cream - glykolihapolla kuoriva vartalovoide

Glycolic 20% Skin Cream - glykolihapolla kuoriva vartalovoide

0.00

Tuotekoko 125ml

Kuorintavoide karhealle ja paksuuntuneelle iholle, koko vartalon hoitoon. Glykolihappo (20 %) ja eri aktiiviaineet stimuloivat ihon toimintoja ja hoitavat solujen liikakasvua sekä keratiinimuutoksia. Myös venymäarpien hoitoon.

Voiteen sisältämä glykolihappo (20 %) ja pehmentävät ainesosat kuorivat ja silottavat jalkojen, kyynärpäiden, polvien kävän näköiseksi karhentunutta, paksuuntunutta, liikasarveistunutta ja vaurioitunutta ihoa. Antioksidanttipitoinen ja ihon olennaisia toimintoja stimuloiva voide hoitaa tehokkaasti hyperkeratoosia ja muuta ihon solujen liikakasvua sekä karsinogeneesiä edeltäviä keratiinimuutoksia.

  • Antioksidanttipitoinen ja ihon olennaisia toimintoja stimuloiva voide hoitaa tehokkaasti hyperkeratoosia ja muita ihon solujen liikakasvua sekä karsinogeneesiä edeltäviä keratiinimuutoksia (psoriasis, liikasarveistumat)
  • Ainutlaatuinen ammattikosmetiikan hoitotuote psoriasiksen, keratosis pilariksen ja kovettumien hoidossa
  • Siloittaa näkyvästi ihon pintarakennetta

Avainainesosat
Glykolihappo, Kasviperäinen glyseriini, Manteliöljy, Safloriöljy, Sorbitoli (NMF), E-vitamiini, Peltokorteuute, Laventelivesi, Tee puu-uute, Rosmariiniuute, Kehäkukkauute, Piparminttuöljy

Käyttö
Levitä jalkojen, polvien ja kyynärpäiden iholle vaurioituneisiin tai karheisiin kohtiin. Älä huuhdo pois. Venymäarpien hoidossa käyttö kerran päivässä. Sisältää glykolihappoa (20 %) - Pese kädet käytön jälkeen.

Add To Cart