Tieteellistä uudistusta Collagen Revival Serumilla

Collagen Revival Serum - ihoa kiinteyttävä ja uudistava seerumi

Kehitetty alkuperäisesti lääketieteelliselle tutkimusryhmälle

Collagen Revival Serumin kehitys sai alkunsa, kun BiON Research sai Floridalaiselta lääketieteen tutkimusryhmältä pyynnön kehittää tuotteen jonka bioaktiiviset ainesosat kykenisivät stimuloimaan kollageenin tuotantoa. Tuotteen tulisi myös tehostaa ihon biologisia korjaantumistoimintoja, jotka avustaisivat soluja parantamaan vaurioita.

Tutkimusryhmä oli suorittamassa tutkimusta, jossa kantasolujen istutuksella pyrittiin stimuloimaan ihon uudistumista sekä kollageenin tuotantoa. Uudistavan ja kollageenin tuotantoa stimuloivan tuotteen tulisi olla hellävarainen eikä se saisi aiheuttaa iholle vaurioita. Tutkimuksen päätyttyä ryhmä havaitsi, että Collagen Revival Serumilla kollageenin tuotanto kasvoi tehokkaammin, kuin kantasolujen implantoinnilla.

Tänä päivänä Collagen Revival Serum on saatavilla myös kosmetologeiltamme, sillä tuotteen teho perustuu täysin luonnollisiin ja farmaseuttisen puhtauden ainesosiin. Kyseessä on kuitenkin vahvasti tieteeseen pohjautuva hoitotuote, jonka avulla ihossa saavutetaan normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

Hyvinvoivan ja terveen ikääntymisen puolesta

Collagen Revival Serum stimuloi kollageenin, elastiinin ja sytokiinien tuotantoa. Tuotteella on myös soluvaurioita ja ihon korjaantumistoimintoja parantava vaikutus, jonka vuoksi esteettisen hoidon ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset käyttävät seerumia myös mikroneulauksen yhteydessä. Säännöllinen käyttö nostaa merkittävästi ihon kosteuspitoisuutta sekä kirkastaa ja tasoittaa sävyvirheitä. Lopputuloksena on mehukkaan täyteläinen, kimmoisa ja kiinteytynyt iho.

Sytokiinit
Vaikuttavat solujen kasvuun, jakautumiseen, erilaistumiseen ja toimintaan. Sytokiinit ovat biologisten kasvutekijöiden alatyyppi ja sytokiinien avulla iho kykenee korjaantumaan, suojautumaan sekä uudistumaan tehokkaammin.

Kollageeni
Kollageenin tehtävä ihossa on estää veltostumista ja ylläpitää täyteläistä kimmoisuutta. Kollageeni on biokemiallisesti mahdoton imeyttää ihoon paikallisesti. Vaikka kollageeni olisi tuotteessa hydrolysoitu pieniksi peptidimolekyyliksi tai liukoiseksi muodoksi, sillä ei ole samaa vaikutusta mitä ihossa esiintyvällä kollageenilla on. Tulokset jäävät lähinnä kosteutuksen tasolle. Collagen Revival Serum on kehitetty stimuloimaan ihon omaa kollageenisynteesiä, jonka avulla tulokset myös näkyvät ihon kiinteyden, täyteläisyyden ja kimmoisuuden palautuessa.

Elastiini
Elastiinin tehtävänä ihossa on ylläpitää nimensä mukaisesti elastisuutta. Elastiini on noin 1000 kertaa elastisempaa kuin kollageeni. Elastiini auttaa pitämään ihon napakkana ja joustavana.

Ihon tieteelliset uudistajat, luonnon voimalla

Kolme eri liposomaalista muotoa C-vitamiinista
Stimuloivat kollageeni -ja fibroblastisynteesiä. Tasapainottavat melaniinisynteesiä ja korjaavat ihon sävyvirheitä sekä pigmenttimuutoksia. Korjaavat antioksidanttisesti ihovaurioita.

A-vitamiini
Stimuloi kollageeni - ja elastiinisynteesiä sekä ihosolujen tuotantoa. Parantaa ihon angiogeneesiä eli verisuonten uusmuodostusta. Vahvistaa rappeutunutta sidekudoksistoa.

Hivenaineet
Muun muassa kalsium sekä sinkki, auttavat stimuloimaan ihon biologisia korjaantumistoimintoja jotka tehostavat ihon uudistumista ja kollageenin tuotantoa.

Antioksidantit
Laaja synerginen yhdistelmä sisältää muun muassa vihreä teetä, aspenhaapauutetta, E-vitamiinia ja rosmariiniuutetta.

Kosteustekijät
Ylläpitävät ja parantavat ihon kosteuspitoisuutta, joka palauttaa iholle mehukasta täyteläisyyttä. Näitä ovat muun muassa B5-vitamiini, hydrolysoitu kauraproteiini, fosfolipidit sekä hyaluronihappo.

Edellinen
Edellinen

Soothing Multi Cream, herkän ja kuivan ihon monitoimituote

Seuraava
Seuraava

Nuoren ihon hoito