C - the difference!

bionskincare-cvitamiini-ihonhoidossa

Kevätsesonki on täydellinen aika lisätä bioaktiivinen C-vitamiinituote ihonhoitorutiiniin. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että C-vitamiini on erittäin herkkä ja epästabiili ainesosa jonka vuoksi laadukkaaseen C-vitamiinituotteeseen kannattaa sijoittaa, jotta toivottuja tuloksia myös syntyy. Bioteknologisesti kehitetyt tuotteet sisältävät stabiloitua C-vitamiinia usein eri muodoissa sekä sen toimintaa tehostavia synergisiä ainesosia kuten liposomeja, jotka avustavat vesiliukoisen vitamiinin imeytymistä ihon käyttöön. Tehokkaimmissa C-vitamiinituotteissa yhdistyy siis aina myös tieteen tarjoama bioaktiivisuus.

Tehokkaat C-vitamiinituotteet ovat merkittävästi riippuvaisia tuotteen pH-arvosta, molekyylikoosta sekä pitoisuudesta. Formulaatiot joiden pH-arvo on alle 4.0 edistävät vitamiinin kuljetusta sekä imeytymistä ihon käyttöön. Bioaktiivisin hyöty iholle C-vitamiinista saavutetaan 10-20% pitoisuudessa, mikäli pitoisuus alittaa tai ylittää tämän määrän, iho ei välttämättä saa tuotteesta täydellistä hoitovastetta tai pahimmassa tapauksessa pitoisuus ylittää ihon kuormituskyvyn.

Mutta mikä tekee C-vitamiinista niin tehokkaan aktiivin ihonhoidossa ja kenelle kyseistä vitamiinihoitoa erityisesti suositellaan?

C-vitamiini eli L-askorbiinihappo (LAA) on yksi iholla luontaisestikin esiintyvistä vesiliukoisista antioksidanteista, jonka pitoisuus vaihtelee jatkuvasti oksidatiivisen stressin seurauksena. Tämän vuoksi C-vitamiinipitoisilla hoitotuotteilla on merkittävä hyöty ihon biokemian vahvistamisessa. Kun ihon C-vitamiinipitoisuus saadaan pidettyä vahvana, iho suojautuu tehokkaammin oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita vastaan, joka auttaa pidemmällä aikavälillä ennaltaehkäisemään ennenaikaisia ikääntymismuutoksia sekä valovaurioita. Päivittäisellä C-vitamiinipäivävoiteella suojaat ihoasi vaurioilta, ylläpidät ihon heleää ja tasaista sävyä, estät pigmenttimuutosten syntymistä sekä ylläpidät kollageenin luontaista tuotantoa. Mikäli ihosi on altis pigmenttimuutoksille, C-vitamiinipitoinen päivävoide on tärkein kumppanisi kevään ja kesän aikana estämään pigmentti - ja värivirheiden muodostumista.

C-vitamiinin yleisimmät vaikutukset ihonhoidossa

  • De-pigmentoiva aktiivi joka estää pigmenttiläiskiä sekä melasmaa aiheuttavaa melanogeneesiä sekä tyrosinaasientsyymin tuotantoa

  • Neutraloi vapaita radikaaleja ja oksidatiivista stressiä

  • Estää ihon AGE-yhdisteiden aiheuttamaa sokeroitumista (nämä yhdisteet muodostavat iholle ristihaaroittuvia juonteita ja ryppyjä)

  • Anti-inflammatoorinen vaikutus laskee tulehdusyhdisteiden muodostumista

  • Aktivoi merkittävästi kollageenin sekä fibroblastien tuotantoa

  • Parantaa ihon angiogeneesiä (uusverisuonten muodostus)

  • Tehostaa fysikaalisen aurinkosuojan anti-karsinogeenistä tehoa

bion_vitaminccalciumcomplex.png

Vitamin C + Calcium Complex

C-vitamiinipitoinen päivävoide, jonka bioaktiiviseen toimintaan sekä stabiiliuteen voit luottaa. Auttaa asteittain kirkastamaan sekä tasoittamaan ihon sävyä. Formuloitu feruliini -, kolmen C-vitamiinimuodon (15%) ja maitohappojen yhdistelmällä. Ylläpitää ihon uudistumista, tasapainottaa melaniinin tuotantoa, korjaa epätasaista sävyä ja pigmenttimuutoksia sekä stimuloi tehokkaasti kimmoisuutta palauttavaa kollageenin tuotantoa. Voiteen neurosensorisesti vaikuttava kalsium rauhoittaa hetkessä ihon punoitusta ja couperosamuutoksia, rakentaen samalla iholle vahvempaa suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

bion-cbrighten.jpg

C - Brighten & Antioxidant

Signature-hoitomme kohti valovoimaista ja kirkasta ihoa. Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa.

C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua. Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Edellinen
Edellinen

Ihonhoitoa etäohjauksella

Seuraava
Seuraava

Hoida ja ennaltaehkäise “Masknea”