Cart 0

Ainesosamme.

shutterstock_1164520231.jpg

Topical Biochemistry for
Healthy Looking Skin®

BiON-tuotteissa raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ja värit ovat peräisin puhtaasti ihoa hoitavista, aktiivisista kasviuutteista - tai öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen. 

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

Tuotteissa käytetään vain tutkitusti turvallisia ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon. Kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

Tuotteet hoitavat jokaista iho-ongelmaa syy-seuraus menetelmällä, jolloin hoitotulokset ovat normaalia kokonaisvaltaisempia. Muun muassa kasvi - ja yrttiuutteista, hivenaineista ja vitamiineista on poimittu ja valittu tuotteisiin vain ne, joille löytyy vahvin tieteellinen tutkimusperuste koskien ihon toimintaa sekä sen terveyden edistämistä. Tuotteiden tarkoitusperänä on tarjota asiakkaille, etenkin aknen - ja ruusufinnin hoidossa täysin uudenlainen ja turvallinen hoitovaihtoehto, jolla on täysi hoitovaste ilman haitallisia sivuvaikutuksia. BiON uskookin, että jos jokin tietty hoitomenetelmä on epäonnistunut, ei sen toistamisella saavuteta mitään. Useimmat asiakkaat etsivät kosmetologien apua, sen jälkeen kun esimerkiksi aknelääkitys ei ole tuottanut toivottua tulosta.

Tuotteissa käytetään pohjana edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden ihon vaatimat vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit. Ilman niitä ihon luonnollinen kemiallinen tasapaino häviää ja iho menettää puolustuskykynsä bakteereita, tulehduksia sekä vapaita radikaaleja vastaan. BiON-tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon.

Vain aktiiviainesosilla on mahdollisuus tuottaa konkreettisia muutoksia ihossa. Tuotteissa seurataan tarkasti tieteellisiä tutkimuksia siitä, millä tietyllä ja tarkalla pitoisuudella tiettyä ainesosaa saavutetaan konkreettisia tuloksia. Ainesosia ei siis käytetä tuotteissa vähimmäismääriä, kuten usein tehdään, jotta tuotteita saadaan tuotettua markkinoille mahdollisimman kustannustehokkaasti.

BiON-tuotesarjaa ei testata eläinkokein eikä tuotteita viedä Kiinan kosmetiikkamarkkinoille.

 
collagenrevivalserum.jpg

Harmonista ja tuloksellista ammattitason hoitoa

Sarjan formuloinnissa on alusta asti ollut tärkeää, että tuotteissa yhdistyy erittäin korkea ja monipuolinen määrä luonnollisia aktiiviainesosia, jotka kykenevät imeytymään syvälle ihoon ja toimimaan myös luonnollisessa harmoniassa ihon biokemian kanssa. Tuotteet sisältävät siis huomattavasti normaalia korkeamman määrän aktiiviainesosia, korkeilla pitoisuuksilla. Tämä antaa tuotteiden formulaatioille mahdollisuuden saada aikaan nopeita, syvävaikutteisia ja pysyviä muutoksia ihonhoidossa. 

 
shutterstock_1169671306.jpg

Tieteen kannattelemaa tehoa

Pelkästään yhdistelemällä ainesosia mielenkiintoiseen formulaan, ei luoda tehokasta ihonhoitoa. Ainesosat tulee valita kosmeseuttiseen ammattihoitotuotteeseen huolella, tieteen kannattelemana ja niiden tulee toimia koostumuksessa integroidusti. Vain huippulaboratoriossa kyetään löytämään koostumuksiin tarkka tasapaino ja synerginen vaikutus, jotta tuotteet kykenevät tehokkaasti synnyttämään muutoksia muun muassa soluprosesseissa, jotka ovat välttämättömiä ihon uudistumisessa ja korjaantumisprosesseissa.

 
bion-ultramoisturerenewal

Tuotteet eivät sisällä mm.

  • Mineraaliöljyä tai muita petrokemian jälkituotteita

  • Parabeeneja tai MIT-yhdisteitä

  • SLS/SLES - alkyylisulfaatteja

  • Lisättyjä väri - tai hajusteaineita

  • Mikromuovirakeita

  • Lanoliinia, triklosaania, benzyyliperoksidia

  • Nanoteknologiaa