Cart 0

BiON-tuotesarja.

shutterstock_729831346.jpg

Kohti hyvinvoivaa ihoa

BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. 

Dermatologia, biokemia + luonto - Ammattikosmetiikkasarja joka on kehitetty aitoon tarpeeseen. BiON-tuotteet suunnitellaan aina hyvin yksityiskohtaisesti ja huolella ihon terveyden sekä ulkonäön parantamiseksi, käyttäen aktiivisia ja luonnollisia ainesosia, joilla saavutetaan todellisia tuloksia ihonhoidossa. Ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa yhteistyössä syntynyt BiON tarjoaa luonnonmukaista hoitoa tieteelliseltä pohjalta. Tuotteet hoitavat ihoa ja sen erityisongelmia syy-seuraus menetelmällä, jolloin ihon vastustuskyky ja biokemiallinen tasapaino palautuu. Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa vuodesta 2002. 

Ihon biokemian asiantuntemus - Tuotesarja perustuu puhtaasti tutkimustietoon ihon biokemiallisesta toiminnasta. Jotta ihomme voi terveesti ja näyttää myös terveeltä, se tarvitsee biologisia komponentteja tukemaan toimintaansa ja näin myös vastustuskykyänsä. Mikäli jokin komponentti puuttuu, aiheutuu iholle kemiallisia muutoksia jotka johtavat iho-oireisiin. Kaikki iho-ongelmat sekä ihon ikääntyminen ovat johdoksissa ihon biokemialliseen toimintaan sekä tasapainoon. Muutoksia aiheuttaa moninaiset eri syyt, niin sisäiset kuin ulkoiset. Tuotteissa yhdistyy tutkituimmat ja tehokkaimmat ainesosat, jotka kykenevät korjaamaan ihon biokemiallista tasapainoa ja palauttamaan näin iholle hyvinvoinnin. Hoitomme on tehokasta kaikille ihotyypeille sekä ongelmille.

Tuotteet eivät keskity vain yhden ainesosan ympärille - Kuten moni muu kosmetiikkasarja. Usein tällöin aktiiviainepitoisuus saadaan minimoitua ja tuotetta saadaan täytettyä ylimääräisillä, iholle hyödyttömillä ainesosilla. BiON-tuotteissa yhdistyy todellinen ainesosien sinfonia, sillä jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä ihonhoidossa ja biokemiallisen tasapainon vahvistuksessa. BiON on aidosti kokonaisvaltaista ihonhoitoa. Tuotteissa seurataan tarkasti myös tutkimuksia siitä, millä tietyllä ja tarkalla pitoisuudella tiettyä ainesosaa saavutetaan konkreettisia tuloksia. Ainesosia ei siis käytetä tuotteissa vähimmäismääriä, kuten usein tehdään, jotta tuotteita saadaan tuotettua markkinoille mahdollisimman kustannustehokkaasti. 

 
bion-ihonhoito

Kohdennettua hoitotehoa

BiON-tuotteet eivät keskity vain hillitsemään iho-oireita ja hoitamaan pelkästään seurausta, sillä väliaikaisuuteen keskittyvä hoito ei tuota kokonaisvaltaisia tai pysyviä hoitotuloksia. Tuotteet ja niiden tarkkaan valitut ainesosat pureutuvat täsmällisesti suoraan ongelman juurelle, ehkäisten näin automaattisesti myös seurauksen eli näkyvien iho-ongelmien synnyn kokonaisuudessaan.  Riippuen käytetystä tuotteesta ja ihon akuutista kunnosta, voit odottaa huomattavia parannuksia muun muassa ihon sävyssä, tekstuurissa, kiinteydessä, kosteustasapainossa ja yleisessä puhtaudessa.

Tuotteet ovat erityisen tehokkaita myös normaalia vaikeampien iho-ongelmien hoidossa, kuten aknen, ruusufinnin, pigmentaation, kuivuuden, ikääntymismuutosten, aurinkovaurioiden, arpeutumisen ja ihottumien kuten perioraalidermatiitin hoidossa. 

 
shutterstock_1040087044.jpg

Tutkitut ainesosat

Tuotteissa käytetään vain tutkitusti turvallisia ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon. Kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

BiON on poiminut ja valinnut tuotteisiinsa kasvi - ja yrttiuutteista, hivenaineista ja vitamiineista vain ne yksilöt, joille löytyy vahvin lääketieteellinen tutkimusperuste koskien ihon toimintaa, sekä sen terveyden edistämistä. BiON on saavuttanut runsaasti tunnustusta ja palkintoja kehittämistään ensiluokkaisista tuotteista ammatti-ihonhoidon alalla.

 
bion-ainesosat.jpg

Korkea aktiiviainepitoisuus

Korkea määrä aktiivisia ainesosia, sillä tuloksellisuus merkitsee eniten. Jokainen BiON-tuote sisältää tiivistetyn sekä monimuotoisen kompleksin aktiiviainesosia joilla kaikilla on tutkitusti korkein bioaktiivinen hyöty ihon toiminnassa. Näin asiakkaille taataan nopeat, pitkäkestoiset ja syvävaikutteiset hoitotulokset.

Jokaisessa BiON-tuotteessa päälähtökohtana on, että aktiivisia ihoa hoitavia ainesosia tulee olla prosentuaalisesti merkittävän korkea määrä jotta tuotteet ovat bioaktiivisesti myös tehokkaita ja kykenevät tuottamaan tuloksia. Tästä syystä tuotteista on karsittu ylimääräisiä täyte-ainesosia, jotta tuotteet saadaan pidettyä aina mahdollisimman potentteina.