BiON Research - Topical Biochemistry

Tuloksellista hoitoa syy-seuraus menetelmällä.

BiON on Suomessa jättimenestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan ennennäkemättömiä tuloksia etenkin aknen - ja akne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

Suomessa tuotteet ovat tuoneet suurta apua asiakkaiden aknenhoidossa vuodesta 2002. Tuotteissa hyödynnetyt kasviuutteet ovat valittu tieteellisin perustein parantamaan ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja biokemiaa. Voimme siis lähes varmuudella sanoa, että mikään muu aknenhoitoon erikoistunut tuotesarja ei hoida näin kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti iho-ongelmia kuin BiON.

Tuotteemme pohjautuvat ainutlaatuiseen ja uniikkiin lähestymistapaan, sillä me hoidamme sekä syytä että seurausta palauttamalla ihon puolustuskyvyn (ihon biokemiallinen tasapaino) takaisin, jolloin ratkaisemme ongelman kokonaisvaltaisesti. Hoidollamme ei ole myöskään elimistölle tai ympäristölle haitallisia sivuvaikutuksia, sillä vaikutus perustuu täysin luonnon kasviuutteisiin - eikä synteettisiin ja elimistöä sekä ympäristöä kuormittaviin lääkeaineisiin.

Suurin osa aknenhoitoon tarkoitetusta perinteisistä hoitotuotteista keskittyy pääsääntöisesti vähentämään talineritystä ja torjumaan bakteeritoimintaa. Jatkuvat akneinfektiot johtavat kuitenkin ihon kemiallisen toiminnan epätasapainoon ja tämä heikentää ihon luonnollista puolustuskykyä ja parantumista. Tästä seuraa se, että akne pitää itse itseään yllä (kroonistuu) ja saattaa ajan mittaan myös pahentua. BiONin aknenhoitoon tarkoitetut tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, koska sen lisäksi että ne vähentävät talineritystä ja bakteerituotantoa: tuotteet palauttavat myös ihon biokemiallisen tasapainon, luonnollisen puolustuskyvyn sekä terveyden takaisin. Näin saavutamme kestäviä ja turvallisia tuloksia aknen hoidossa. 

BiON-tuotteet tarjoavat tehokkaan vaihtoehtoisen hoitomuodon aknen - ja ruusufinnin hoitoon. Tuotteet toimivat kaikkiin aknen eri muotoihin, niin murrosiästä aikuisiän akneen. Hoitomme keskittyy syy-seuraus menetelmään, jolloin saavutamme iho-ongelmiin täydellisen kokonaisvaltaisen hallinnan ja asiakkaan ei tarvitse enää jojoilla iho-ongelmien kanssa. Kun ihon vastustuskyky palautuu, myös hoitotulokset ovat pitkäaikaisia ja jopa pysyviä.

BiON aknenhoitoprotokolla sisältää 4 erilaista hoitotuotetta, joita käytetään säännöllisesti päivittäin. Jokaisella tuotteella on oma tärkeä tehtävänsä aknen hoidossa, joten on tärkeää että käytössä on kaikki hoitotuotteet.

Yli 90% hallinta kaikista aknetapauksista, kun käytät ihotyypillesi oikein valittuja 4 hoitotuotetta säännöllisesti ja ohjeiden mukaan.

 

4 askelta täydelliseen aknen hallintaan.

 
bion-ennejalkeen.jpg

Ihotyypin mukaan valitut 4-askeleen hoitotuotteet, joita kaikkia käytetään ohjeiden mukaan säännöllisesti aamuin illoin tuovat varmoja tuloksia aknen - ja acne rosacean hoidossa yli 90% käyttäjistä.

BiON on ihotautilääkärin kehittämä ammattitason hoitosarja vaihtoehtoiseen ja luonnonmukaiseen aknen - ja rosacean hoitoon. Tuotesetit löytyvät kosmetologiltasi myös kätevässä Acne Control Kit - aloituspakkauksessa, jolla hoidat ihoasi kotona noin kuukauden ajan ja pääset tutustumaan tuotteiden tehoon.

 
bion-aknenhoito-puhdistus.jpg

1.Puhdistus

Puhdistustuote tuhoaa aknea ylläpitävää propionibacterium acnes-bakteerikantaa, pitää huokoset puhtaina ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille. Puhdistusgeelimme ei sisällä haitallisia SLS-sulfaatteja ja koostumukset ovat vain kevyesti vaahdottuvia, jotta ihoa suojaava tärkeä lipidikerros pysyy hyvinvoivana. Puhdistusgeelin antibakteeriset kasvi - ja yrttiuutteet ovat ihon luottokumppaneita, jotka taltuttavat tehokkaasti tulehdusreaktioita ja tuhoavat haitallista bakteerikantaa.

Tuotteet Bacteriostat Cleanser tai Antibacterial Cleanser

bion-aknenhoito-täsmähoito

2. Täsmähoito

Täsmähoitotuote aamuin illoin vain ongelmakohdille ja niille alueille, joissa on joskus esiintynyt aknea. Täsmähoitotuote tuhoaa p.acnes bakteerikantaa, puhdistaa ihoa, rauhoittaa tulehduksia, kipua ja painetta sekä estää uusien epäpuhtauksien ja tulehduksien syntyä. Estää tehokkaasti myös aknevaurioiden muodostumista.

Tuotteet Inhibiting Gel, Salicylic Glycolic Gel tai Follicle Clearing Lotion

bion-aknenhoito-savinaamio

3. Savinaamio

Iltaisin täsmähoitotuotteen päälle levitetään puhdistavaa savinaamiota, hyvin ohut ja kuiva puuterimainen kerros.
Savi imee itseensä bakteereja, toksiineja ja epäpuhtauksia sekä nopeuttaa tulehduksien rauhoittumista ja estää aknevaurioiden muodostumista. Naamio puhdistetaan aamulla protokollan mukaisella puhdistuksella.

Tuote Green Tea Clay Poultice

4kosteutus.jpg

4. Kasvovoide

Aamuisin täsmähoitotuotteen päälle levitetään kevyt kosteusvoide, joka sisältää vahvan antioksidanttisuojan ja tulehduksia rauhoittavia kasviuutteita sekä omega-kasvirasvoja. Koostumus sisältää runsaasti lesitiiniä sekä välttämättömiä kasviperäisiä omegarasvahappoja, jotka korjaavat ihoa suojaavaa hydrolipidikerrosta ja vahvistavat ihon terveellistä mikrobikantaa sekä vastustuskykyä Ihoa tukkimaton koostumus ehkäisee tehokkaasti talitukkeumien ja mustapäiden muodostumista.

Tuote Moisture Complex

 
Minun ihon pelastus. Kaksi vuotta tapellut ruusufinnin kanssa. Kolmas hoitoviikko menossa ja ero on huomattava!
— PÄIVI P - INSTAGRAM, 15.1.2018