Cart 0
 
 

MODERNIN AKNENHOIDON

Asiantuntija

 
 

BiON on Suomessa jättimenestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan ennennäkemättömiä tuloksia etenkin aknen - ja akne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä. Tuotesarja on Yhdysvalloista. 

Suomessa tuotteet ovat tuoneet suurta apua asiakkaiden aknen hoidossa, jo yli 15-vuotta. Tuotteissa hyödynnetyt kasviuutteet ovat valittu tieteellisin perustein parantamaan ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia, terveyttä ja biokemiaa. Voimme siis lähes varmuudella sanoa, että mikään muu aknenhoitoon erikoistunut tuotesarja ei hoida näin kokonaisvaltaisesti ja turvallisesti iho-ongelmia kuin BiON.

Tuotteemme pohjautuvat ainutlaatuiseen ja uniikkiin lähestymistapaan, sillä me hoidamme sekä syytä että seurausta palauttamalla ihon puolustuskyvyn (ihon biokemiallinen tasapaino) takaisin, jolloin ratkaisemme ongelman kokonaisvaltaisesti. Hoidollamme ei ole myöskään elimistölle tai ympäristölle haitallisia sivuvaikutuksia, sillä vaikutus perustuu täysin luonnon kasviuutteisiin - eikä synteettisiin ja elimistöä sekä ympäristöä kuormittaviin lääkeaineisiin.

Suurin osa aknenhoitoon tarkoitetusta perinteisistä hoitotuotteista keskittyy pääsääntöisesti vähentämään talineritystä ja torjumaan bakteeritoimintaa. Jatkuvat akneinfektiot johtavat kuitenkin ihon kemiallisen toiminnan epätasapainoon ja tämä heikentää ihon luonnollista puolustuskykyä ja parantumista. Tästä seuraa se, että akne pitää itse itseään yllä (kroonistuu) ja saattaa ajan mittaan myös pahentua. BiONin aknenhoitoon tarkoitetut tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, koska sen lisäksi että ne vähentävät talineritystä ja bakteerituotantoa: tuotteet palauttavat ihon kemiallisen tasapainon, luonnollisen puolustuskyvyn ja terveyden takaisin. Näin saavutamme kestäviä ja turvallisia tuloksia aknen hoidossa. 

BiON-tuotteet tarjoavat tehokkaan vaihtoehtoisen hoitomuodon aknen - ja ruusufinnin hoitoon. Tuotteet toimivat kaikkiin aknen eri muotoihin, niin murrosiästä aikuisiän akneen. Hoitomme keskittyy syy-seuraus menetelmään, jolloin saavutamme iho-ongelmiin täydellisen kokonaisvaltaisen hallinnan ja asiakkaan ei tarvitse enää jojoilla iho-ongelmien kanssa. Tuotteet palauttavat ihon terveen kemiallisen tasapainon ja vastustuskyvyn, jolloin hoitotulokset ovat pysyviä.

BiON aknenhoitoprotokolla sisältää 4 erilaista hoitotuotetta ja 3-hoitoaskelta, joita käytetään säännöllisesti päivittäin. Jokaisella tuotteella on oma tärkeä tehtävänsä aknen hoidossa, joten on tärkeää että käytössä on kaikki hoitotuotteet.

 

BION AKNENHOIDON

Askeleet

 

Ihotyypin mukaan valitut 3-askeleen hoitotuotteet, joita kaikkia käytetään ohjeiden mukaan säännöllisesti aamuin illoin tuovat varmoja tuloksia aknen - ja acne rosacean hoidossa yli 90% käyttäjistä. BiON on ihotautilääkärin kehittämä ammattitason hoitosarja vaihtoehtoiseen ja luonnonmukaiseen aknen - ja rosacean hoitoon. Suomessa jo yli 15-vuotta. Tuotesetit löytyvät kosmetologiltasi myös kätevässä aloituspakkauksessa, jolla hoidat ihoasi kotona noin kuukauden ajan ja pääset tutustumaan tuotteiden tehoon omassa rauhassa.

1. Puhdistus

Puhdistustuote tuhoaa aknea ylläpitävää propionibacterium acne-bakteerikantaa, pitää huokoset puhtaina ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille. Puhdistusgeelimme ei sisällä haitallisia SLS-sulfaatteja ja koostumukset ovat vain kevyesti vaahdottuvia, jotta ihoa suojaava tärkeä lipidikerros pysyy hyvinvoivana. Puhdistusgeelin antibakteeriset kasvi - ja yrttiuutteet ovat ihon luottokumppaneita, jotka taltuttavat tehokkaasti tulehdusreaktioita ja tuhoavat haitallista bakteerikantaa.

 
 BiON - Antibacterial Cleanser

BiON - Antibacterial Cleanser

 BiON Salicylic Glycolic Gel ja Green Tea Clay Poultice

BiON Salicylic Glycolic Gel ja Green Tea Clay Poultice

 

2. Täsmähoito ja naamio

Täsmähoitotuote aamuin illoin vain ongelmakohdille ja niille alueille, joissa on joskus esiintynyt aknea. Täsmähoitotuote tuhoaa p.acnes bakteerikantaa, puhdistaa ihoa, rauhoittaa tulehduksia, kipua ja painetta sekä estää uusien epäpuhtauksien ja tulehduksien syntyä. Estää tehokkaasti myös aknevaurioiden muodostumista.

Iltaisin täsmähoitotuotteen päälle levitetään puhdistavaa savinaamiota, hyvin ohut ja kuiva puuterimainen kerros.
Savi imee itseensä bakteereja, toksiineja ja epäpuhtauksia sekä nopeuttaa tulehduksien rauhoittumista ja estää aknevaurioiden muodostumista. Naamio puhdistetaan aamulla protokollan mukaisella puhdistuksella. 

3. Kosteutus

Aamuisin täsmähoitotuotteen päälle levitetään kevyt kosteusvoide, joka sisältää vahvan antioksidanttisuojan ja tulehduksia rauhoittavia kasviuutteita sekä omega-kasvirasvoja. Koostumus sisältää runsaasti lesitiiniä sekä välttämättömiä kasviperäisiä omegarasvahappoja, jotka korjaavat ihoa suojaavaa hydrolipidikerrosta ja vahvistavat ihon terveellistä mikrobikantaa sekä vastustuskykyä Ihoa tukkimaton koostumus ehkäisee tehokkaasti talitukkeumien ja mustapäiden muodostumista.

 
 BiON Moisture Complex

BiON Moisture Complex

 

"
Minun ihon pelastus. Kaksi vuotta tapellut ruusufinnin kanssa. Kolmas hoitoviikko menossa ja ero on huomattava!

/  PÄIVI P - INSTAGRAM  /
15.1.2018