Fruit Enzyme Scrub - entsymaattinen ananaskuorinta

Fruit Enzyme Scrub - entsymaattinen ananaskuorinta

0.00

Tuotekoot 125ml ja 30ml (matka)

Kosteuttava, entsymaattinen kuorintageeli normaalille sekä kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää kolmen kokoisia kylmäpuristettuja jojobahelmiä sekä ananasentsyymin bromelaiinihappoa, joka tuottaa ihoa hellästi kirkastavan ja uudistavan lisäkuorinnan. Kuorintageeli joka puhdistaa, heleyttää ja samalla syväkosteuttaa kasvojen ihoa.

Fruit Enzyme Scrub on lempeä ja syväkosteuttava kuorinta, joka sisältää kolmenkokoisia pieniä jojobarakeita sekä entsymaattisen kuorintatehon. Aloe vera-pohjainen geeli sisältää korkealaatuista ananasuutetta, jonka bromelaiini-entsyymi kuorii keratolyyttisesti proteiini - ja valkuaisaineita (kuollutta ihosolukkoa.) Tehokas entsyymi liuottaa hellävaraisesti kuollutta pintasolukkoa ja tuo esiin kauniin pehmeän, heleän ja tasaisen ihon sävyn - sekä tekstuurin.

Ananasuute sisältää korkean määrän luonnollista C-vitamiinia joka stimuloi kollageenin tuotantoa, taistelee antioksidanttisesti vapaita radikaaleja vastaan, tasoittaa ihon sävyä ja pigmenttiläiskiä, kiinteyttää juonteita sekä ryppyjä. Tämä kuorintageeli on kehitetty turvalliseksi käyttää herkemmällekin ihotyypille - iholla ei tunnu pistoa, polttelua tai hilseilyä kuten esimerkiksi happokuorinnoissa. Ihosta tulee täydellisen kosteutettu, heleä ja joustava.

  • Hellävarainen ja kosteuttava koostumus
  • Sopii myös herkemmälle iholle
  • Ei sisällä kuorivana ainesosana mikromuoveja
  • Sisältää kolmen kokoisia pieniä jojobahelmiä
  • Sisältää ananasuutteen bromelaiini-entsyymiä, joka kuorii ihoa entsymaattisesti
  • Runsas määrä luonnollista C-vitamiinia
  • Syväkosteuttaa, kiinteyttää, heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä
  • Jättää ihon silkkisen pehmeäksi

Avainainesosat
Hypoallergeeniset Jojoba-rakeet, Aloe Vera-geeli, Kasviperäinen glyseriini, Ananas-uute (bromelaiinihappo), Kamomilla-uute, Sorbitoli (NMF)

Käyttö
Kuori iho kerran tai kaksi viikossa. Levitä kostealle, puhdistetulle iholle ja hiero kevyesti silmänympärysihoa välttäen. Tehostaaksesi entsymaattista tehoa, anna vaikuttaa iholla 2-5min. Huuhtele.

Add To Cart