Hydrating Gelee Mask - syväkosteuttava ja rauhoittava yönaamio

Hydrating Gelee Mask - syväkosteuttava ja rauhoittava yönaamio

0.00

Tuotekoko 125ml ja 60ml (matka)

Monikäyttöinen amoninohappopohjainen, luonnollista appelsiini-öljyä sisältävä tehokosteuttava ammattitason geelinaamio, joka lievittää punoitusta, kutinaa ja kiristävää tunnetta iholla. Geelinaamio tuntuu iholla miellyttävän virkistävältä ja tekee ihosta kauniin kuulaan sekä pehmeän.

Erittäin kosteuttava, hilseilyä ja punoitusta hellittävä geelinaamio. Lievittää tehokkasti kutinaa, pistelyä ja kiristävää tunnetta iholla. Korjaa ihoa suojaavan lipidikerroksen sekä hoitaa sisältämiensä puhtaiden aminohappojen ansiosta ihon tulehdustiloja erittäin tehokkaasti ja nopeasti.

  • Tuottaa välittömän syväkosteutuksen sekä tulehduksia rauhoittavan tehon
  • Korjaa ihoa suojaavaa lipidikerrosta ja edistää ihon paranemista
  • Terapeuttinen ja vahva aminohappopohja aktivoi ihon korjaantumistoimintoja
  • Tehokas yöajan tuhkimonaamio, jolla on mahdollista saavuttaa nopeita tuloksia ihon hoidossa sekä kosteutuksessa
  • Imeytyy nopeasti ihoon eikä tahraa
  • Voidaan käyttää talviaikana atooppiselle iholle suojaavana geelivoiteena, estämään kosteuden haihtumista ihosta
  • Erittäin riittoisa ja pitkäkestoinen tuotekoko
  • Kasviperäinen glyseriini sitoo voimakkaasti ihoon kosteutta, joten ensimmäisillä käyttökerroilla ihon lievä punoitus ja kipristely on täysin normaalia sekä hetkittäistä

Avainainesosat
Kasviperäinen glyseriini, Sodium PCA (NMF), Aminohapot (proliini, glysiini, Alaniini, Lysiini, Mannitoli, Valiini, Histidiini, Isoleusiini), Natriumlaktaatti (NMF), Asparagiinihappo (aminohappo), Soijaglysiini, Pantenoli (B5), Appelsiiniöljy

Käyttö
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa yön yli.

Naamiota voit käyttää myös perinteiseen tapaan puhtaalle iholle, anna vaikuttaa 10-15min ja huuhtelet pois. Erittäin kuivan ja atooppisen ihon hoidossa, etenkin talvikautena geelinaamio on mahdollista myös imeyttää ihoon jolloin naamiota ei huuhdella pois. Naamio muodostaa hengittävän okklusiivisen suojan, joka estää kosteuden haihtumista ihosta pakkasen ja kuivan ilman aikana. Naamion sisältämä kasviperäinen glyseriini on suositelluin kosteuttaja atooppisen ihon hoidossa.

Add To Cart