Antibacterial Cleanser - epäpuhtaan ihon ja komedoaknen puhdistusgeeli

Antibacterial Cleanser - epäpuhtaan ihon ja komedoaknen puhdistusgeeli

0.00

Tuotekoot 120ml ja 60ml (matka)

Epäpuhtaan ihon ja komedoaknen tehokas puhdistusgeeli. Sisältää tarkasti koostetun ja luonnollisen kasviuuteyhdistelmän, joka torjuu haitallisia bakteereita ihoa ärsyttämättä sekä liuottaa tehokkaasti ihohuokosiin kertynyttä talia ja tukkeumia. Tiivistetty ja erittäin riittoisa koostumus, joka kestää käytössä suositellun ohjeen mukaan lähes 3 kuukautta. 

BiONin suosituin yleispuhdistustuote jokaiselle ihotyypille, täysin uusi kevyempi koostumus ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Täydellinen puhdistusaine erityisesti silloin, kun ihoa vaivaavat yleisesti epäpuhtaudet tai komedoakne. Täsmävaikutteinen aktiiviaineyhdistelmä ja kevyt salisyylihappopitoisuus puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset talitukkeumista, kuona-aineista ja epäpuhtauksista. Tehokas kasviuutekoostumus pitää erinomaisella tavalla kurissa propionibacterium acnes - ja muut haitalliset bakteerit sekä aknea ylläpitävät lipaasit. Antibakteerinen ja antiseptinen kanelinkuoriuute estää aknea edistävän vaikutuksen talirauhasissa. Raikas ja puhdas tuoksu lempeästä sitruunaruohosta ja kanelista.

  • Kasvipohjaiset, hellät tensidit
  • Puhdistaa iholta ylimääräisen talin, tukkeumat ja meikin
  • Jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi
  • Kehitetty erityisesti epäpuhtaalle iholle ja komedoaknen hoitoon
  • Ei vahingoita ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa
  • Tasapainottaa ihon pH:ta luonnollisesti hieman happamaksi
  • Sopii täydellisesti myös nuoremmalle iholle ylläpitämään ihon puhtautta

Avainainesosat
Antiseptinen kanelinkuoriuute, Sitruunaruohoöljy, Salisyylihappo 0.5%, Kasviperäinen glyseriini, Kauran aminohapot, Timjamiuute

Käyttö
Levitä iholle aamuin illoin hyvin pieni määrä, vaahdota vedellä ja huuhtele. 

Jos ihosi on taipuvainen kuivuuteen, viimeistele puhdistus alkoholittomalla Refreshing Toner-kasvovedellä, joka nostaa ihon pintakerroksen kosteuspitoisuutta välittömästi ja estää näin ihon kuivuutta, kiristelyä ja hilseilyä. Näin tehostat myös kosteusvoiteen parempaa imeytyvyyttä ja tehoa. 

Add To Cart