Mineral Cream Cleanser - 3 in 1 savipuhdistaja

Mineral Cream Cleanser - 3 in 1 savipuhdistaja

0.00

Tuotekoko 120ml

3 in 1: Puhdistus, kuorinta ja naamio. Perinteitä uudistava voidemainen tuote kaikille ihotyypeille, joka paitsi puhdistaa, myös kuorii kevyen hellävaraisesti normaalia, kuivaa ja herkkää ihoa. Voidaan käyttää myös rauhoittavana ja parantavana naamiona. Uudistettu entistä parempi koostumus torjuu tulehduksia ja tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Voidemainen puhdistusaine, jonka koostumusta on nyt parannettu entisestään. Luonnonsavipohjaan on yhdistetty merilevä-, aloe vera-, ginseng-, hiivan betaglukaani- ja kehäkukkauutteita, sekä runsaasti muita luonnollisia ja tehokkaita ainesosia. Voide kuorii ihoa hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Puhdistusvoide on hoitava ja ehkäisee tulehdusreaktioita, ja sitä voidaan käyttää päivittäin myös erinomaisena naamiona kaikille ihotyypeille, mutta etenkin akneiholle. Syväpuhdistaa ihohuokoset sekä vähentää bakteerikasvua. Voiteen sisältämä lesitiini korjaa kuivan ihon ulkonäköä vähentämällä hilseilyä ja palauttamalla ihon joustavuuden. Runsas yrttituoksu. 

  • Voidemainen koostumus
  • Ei sisällä alkoholia
  • Sisältää runsaasti luonnollisia kasviuutteita
  • Torjuu tulehduksia ja vähentää bakteerikasvua
  • Kevyesti kuoriva savi jättää ihon silkkisen pehmeäksi
  • Voidaan käyttää päivittäin myös rauhoittavana ja ravitsevana naamiona

Avainainesosat
Auringonkukkaöljy, Montmorilloniittisavi, Leväuutteet, Persikkaöljy, Kasviperäinen glyseriini, Damaskonruusu-vesi, Kookosöljy, Kookossukroosi (NMF), Lesitiini, Aloe Vera-uute, Beetaglukaani, Metsälehmuskukanuute, Ginsenguute, Laventeliöljy, Kehäkukkaöljy, Rosmariiniuute, Ylang ylang-öljy, Palsamipelargoninöljy

Käyttö
Ravista hyvin. Levitä iholle kevyesti hieroen. Lisää vettä tarpeen mukaan ja hiero kevyesti. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa.

Add To Cart