Collagen Revival Serum - kiinteyttävä, uudistava ja kohottava tehoseerumi

Collagen Revival Serum - kiinteyttävä, uudistava ja kohottava tehoseerumi

0.00

Tuotekoko 30ml

Kiihdyttää ihon luontaista kollageenin tuotantoa, solujen jakautumista, hiussuonten muodostumista ja kosteutusta. Tämän ansiosta ihostasi tulee hetkessä huomattavasti terveemmän näköinen ja elinvoimaisempi.

Merkittävä uutuus ikääntyvän ihon hoidossa. Sen koostumuksen pohjana ovat orgaaninen Aloe Vera, auringonkukkaöljy, oliiviöljy, vihreä tee -uute, riisinjyväuute, gotu kola ja rosmariiniuute, joihin BiON on lisännyt A-, B-, C- ja E -vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja natriumhyaluronaattia. Tuotteen koko koostumus, jopa luontaisena säilöntäaineena käytetty haavankuoriuute, on suunniteltu edistämään ihon kollageenin tuotantoa. Tämä kollageeniseerumi on markkinoilla ainoa laatuaan. Tärkeimpänä päämääränä on nuorentaa ihoa kiihdyttämällä kollageenin, elastiinin ja sytokiinien tuotantoa. Tuote myös edistää hiussuonten muodostumista, jolloin verenkierron parantumisen kautta ihon ulkonäkökin paranee.

  • Stimuloi kollageenin, elastiinin ja sytokiinien tuotantoa
  • Edistää kasvojen verenkiertoa ja tasoittaa ihon sävyä
  • Ravitsee ihosoluja sekä lisää kosteutta

Avainainesosat
Aloe vera-uute, A – C ja E-vitamiinin liposomit, Kasviperäinen glyseriini, Pantenoli (B5), Auringonkukkaöljy, Fosfolipidit, Kauraproteiini, Aspenhaapauute, Hyaluronihappo, Vehnäuute, Rosmariiniuute, Kalsium, Magnesium, Sinkki, Vihreä tee-uute, Lesitiini

Käyttö
Levitä puhtaalle iholle aamuin illoin muiden hoitotuotteiden alle.

Add To Cart