Pure Hydration - puhdas 300mg hyaluronihapposeerumi

Pure Hydration - puhdas 300mg hyaluronihapposeerumi

0.00

Tuotekoko 30ml

Hyaluronihappo on luonnollisesti esiintyvä polysakkaridi, jota myös elimistömme tuottaa – tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon luonnolliseksi kasvojen kosteuttajaksi. Silkkinen koostumus, jonka hoitokohteena on erityisesti juonteet, elottomuus, hilseily ja ihon nestehukka – tämä seerumi palauttaa ihon terveellisen hehkun, täyteläisyyden sekä kirkkauden takaisin. Sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa 1% tuotteesta (300mg)

Seerumi sisältää tehokkaasti imeytyvää hyaluronihappoa jonka on tieteellisti todistettu kosteuttavan ja rauhoittavan jopa kaikkeista herkintä ihoa. HA tasoittaa välittömästi juonteita ja palauttaa iholle sen nuorekkaan kimmoisuuden. Seerumin kevyt koostumus toimii erinomaisesti myös samettisen pehmeänä pohjana meikin alla.

Hemmottele ihoasi päivittäin tällä silkkisellä seerumilla, joka vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä hienoja juonteita, hilseilyä sekä kuivuutta. Tuote on ammattitason kosmetiikkaa korkealla HA-pitoisuudella ja se sisältää 100% luonnosta peräisin uutettuja ainesosia.

  • Täysin vegaani koostumus joka rauhoittaa erityisherkkää, kuivaa ja hilseilevää ihoa

  • Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana vahvistamalla ihoa ja sen kimmoisuutta

  • Kevyesti kohottava vaikutus

  • Täydellinen kumppani kauneudenhoidon rutiineihin, lisäämään ihon kosteutusta ja nesteytystä

  • Silkkinen ja kevyesti ihoon liukuva seerumi, joka imeytyy ihoon sekunneissa

  • Täydellinen tuote käytettäväksi meikin alle

  • Markkinoiden korkein hyaluronihappopitoisuus

  • Sisältää kosmetiikassa turvallisen maksimimäärä-suosituksen hyaluronihappoa 1% tuotteesta (300mg - 30ml) - korkeampaa määrää hyaluronihappoa on lähes mahdoton muodostaa toimivaksi kosmetiikaksi ja tällöin se on suositusten - sekä tutkimusten mukaan iholle jopa vahingollista

Tuote on täysin hajuton (ei sisällä kasviuutteita - tai öljyjä)

Avainainesosat
300mg Hyaluronihappoa (1%)

Käyttö
Kun olet huolellisesti pessyt kasvosi, pumppaa 1-2 pisaraa seerumia sormenpäille ja levitä iholle, kun se on vielä hieman kostea. Voit käyttää myös Refreshing Toneria pehmittämään ja kosteuttamaan ihoa ennen seerumin laittoa. Talvikausina suosittelemme lisäämään päälle vielä ihotyypin mukaisen päivävoiteen, sitomaan ja suojaamaan seerumia.

Add To Cart