Inhibiting Gel - syviä tulehduksia rauhoittava ja korjaava hoitoneste

Inhibiting Gel - syviä tulehduksia rauhoittava ja korjaava hoitoneste

0.00

Tuotekoko 60ml

Täysin ainutlaatuinen hoitoneste tulehtuneelle ja vaikeasti tulehtuneelle akne iholle, sillä ainesosat kykenevät imeytyvään syvemmälle, stimuloiden erityisen tehokkaasti ihon vastustuskykyä ja torjuen syvempiäkin tulehduksia ja kystisiä noduluksia. Sisältää korkean määrän maitohappoa, sinkkiä, antibakteerisia kasviuutteita - sekä ihokudoksistoa korjaavia kivennäisaineita.

Nopeuttaa tulehdusten rauhoittumista sekä tasapainottaa ihon immuunivastetta bakteereita, haitallisia mikrobeja ja aknevaurioita (arpeutuminen, pigmenttihäiriöt) vastaan. Neste sisältää 6% iholla luonnollisestikin esiintyvää maitohappoa, joka tasapainottaa ihon luonnollista hieman hapanta pH:ta ja ehkäisee täten tehokkaasti haitallisten mikrobien leviämistä iholla. Maitohappo on myös erinomainen hydrolipidikalvon pH:n tasapainottaja, sillä ihotali sisältää maitohappoa myös luonnollisena komponenttina. Maitohapon avulla ihon toiminnot tasapainottuvat ja vahvistuvat, lisäksi se aktivoi solutuotantoa sekä kollageenin - ja elastiinin muodostusta. Neste sisältää myös erittäin korkean määrän lääketieteessäkin tutkittua sinkkiglukonaattia, joka nopeuttaa tulehdusten korjaantumisprosesseja sekä estää ihon arpeutumista.

  • Kehitetty erityisesti syvien aknetulehdusten hoitoon
  • Ehkäisee ja korjaa aknetulehdusten aiheuttamia vaurioita (arpeutuminen, pigmenttiläiskät)
  • Stimuloi ihon immuunivasteita ja vastustuskykyä
  • Palauttaa ihon terveen pH-tasapainon ja käynnistää luonnollisen maitohapon tuotannon ihossa
  • Vahvistaa ihoa suojaavaa happovaippaa (hydrolipidikalvo)
  • Rauhoittaa nopeasti tulehdukset ja estää uusien tulehduksien muodostumista
  • Rauhoittaa syvien tulehdusten (kystiset nodulukset) aiheuttamaa kipua ja painetta 
  • Vahvistaa ihon luonnollista suojaavaa ja monimuotoista mikrobikantaa haitallisia mikrobilajeja vastaan
  • Erittäin tehokas hoitoneste myös kystisen vartaloaknen hoitoon
  • Sisältää runsaasti antibakteerisia kasviuutteita - sekä öljyjä ja ihokudoksistoa korjaavaa kalsium-uutetta

Avainainesosat
Maitohappo 6.0%, Vihreä Tee-uute, Vehnänleseuute, Murattiuute, Kanelinkuoriuute, Kalsium, Sinkki, Iltaesikonöljy, Tee Puu-öljy, Allantoiini, Laventeliöljy, Sitruunaruohoöljy, Timjamiuute

Käyttö
Ravista pulloa kevyesti ennen käyttöä. Levitä kaksi kertaa päivässä puhdistuksen jälkeen hyvin pieni määrä ongelmakohtiin.

Voit levittää päälle myös toisen aknenhoitoon kehitetyn täsmähoitonesteen (Salicylic-Glycolic Gel tai Follicle Clearing Lotion) tehostamaan ja nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia. 

Add To Cart