Salicylic-Glycolic Gel - komedoaknen ja talitukkeumien hoitogeeli

Salicylic-Glycolic Gel - komedoaknen ja talitukkeumien hoitogeeli

0.00

Tuotekoko 60ml

Erittäin tehokas täsmähoitogeeli komedoaknen sekä ihon röpelöisten talitukkeumien hoitoon. Pitää haitalliset bakteerit kurissa ja ihohuokoset täydellisen puhtaina. Sisältää glykoli - ja salisyylihapon lisäksi runsaasti luonnollisia puhdistavia, antibakteerisia kasviuutteita - sekä entsyymejä.

Pitää tehokkaasti ihohuokoset puhtaina ja estää niiden uudelleen tukkeutumisen. Haitalliset bakteerit pysyvät tiukassa kurissa ja tulehdusreaktiot tulevat torjutuiksi tällä erinomaisen tehokkaalla täsmähoitogeelillä. Tuotteen sisältämä glykolihappo kykenee imeytymään syvälle, puhdistaen ihohuokosen tehokkaasti talista ja kuona-aineista. Glykolihappo korjaa erityisen tehokkaasti myös rappeutunutta sidekudosta (a-vitamiinin tavoin), jonka avulla kollageenisäikeet vahvistuvat ja aktivoituvat. Tämän vuoksi syvällä vaikuttava glykolihappo on erityisen tehokas myös aknearpien hoidossa. Geeli sisältää myös tehokasta salisyylihappoa, joka kykenee liuottamaan tehokkaasti talitukkeumia, kuolleita ihosoluja sekä paksuuntunutta sarveiskerrosta, joka tekee siitä erinomaisen syväpuhdistavan ja ihoa kirkastavan ainesosan. Tehokas kasviuute - ja entsyymikoostumus ylläpitää ihon korjaantumistoimintoja sekä heleää hyvinvointia. 

  • Suositellaan komedoaknen, epäpuhtaan ihon ja talitukkeumien (röpelöinen ja tukkeunut iho) hoitoon
  • Erittäin tehokas bakteerien hallinta, estää tehokkaasti uusien epäpuhtauksien ja tulehduksien syntyä
  • Syväpuhdistaa ihohuokoset talista, kuona-aineista ja bakteereista rasvaliukoisilla ainesosilla
  • Pajunkuoriuute sisältää luonnollista salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa keratolyyttisesti ja estää näin uusien tukkeumien ja aknevaurioiden (arpeutuminen, pigmenttihäiriöt) syntymisen

Avainainesosat
Glykolihappo 5.5%, Salisyylihappo 0.5%, Mustikkauute, Niasiiniamidi (B3), Kurkuminoidit, Sokerivaahterauute, Appelsiiniuute, Sitruunauute, Fosfolipidit, Koivunkuoriuute, Granaattiomenauute, EGCG, Pajunkuoriuute, Taateliuute, Mansikkauute, Japanin Kuusamauute, Totarol

Käyttö
Käytetään komedoaknen hoidossa (normaali-, seka – ja rasvainen iho) sekä talitukkeumien hoidossa. Levitä hyvin ohut kerros geeliä puhdistetulle iholle aamuin-illoin vain ongelmakohtiin.

Add To Cart