Cocoa Mango Body Butter - täyteläinen vartalovoi

Cocoa Mango Body Butter - täyteläinen vartalovoi

0.00

Tuotekoko 240ml

Tämä 100% luonnollinen ja ylellisen runsas vartalovoi valmistetaan prosessoimattomasta kaakao, shea- ja mangovoista. Tuote valmistetaan pienissä erissä ja siinä käytetään vain raakaöljyjä, puhtaita rasvoja sekä hoitavia antioksidantteja. Vartalovoi on pakattu täyteen iholle kallisarvoisia ravintoaineita ja se rauhoittaa sekä ravitsee erittäin kuivaa ihoa.

Koostumus sisältää kaakao-, cupuaçu-, mango- ja shea-voita. Nämä ainesosat on sekoitettu orgaanisiin, vastuullisesti viljeltyihin palmu - ja kookospähkinäöljyihin, joissa on luontaisesti korkea määrä karoteenia (A-vitamiini) ja tokoferoleja (E-vitamiini.)

Cupuaçu-voi tarjoaa erinomaisen suojan ihon kosteuden menetystä vastaan ja kaikki tuotteessa käytetyt kasvirasvat tarjoavat ihoa parantavia ominaisuuksia sekä lisäävät ihon elastisuutta. Tuotteessa on käytetty puhtaasti orgaanisia komponentteja, jotka ovat biologisesti hajoavia. Ihanan täyteläinen kookoksen ja mangon tuoksu, täysin luonnollisista hoitavista uutteista. Ei lisättyjä luontaisia/keinotekoisia tuoksuja, säilöntä - tai väriaineita. 

Vegaani.

Avainainesosat

Käyttö
Levitä puhtaalle iholle aamuin / illoin tai aina tarpeen tullen. Tehosta tuotteen imeytymistä ja tehoa levittämällä voide heti suihkun tai kylvyn jälkeen. 

Add To Cart