Restorative Balm - S.O.S tehovoide kuivalle ja atooppiselle iholle

Restorative Balm - S.O.S tehovoide kuivalle ja atooppiselle iholle

0.00

Tuotekoko 30ml

Suomalaisten BiON-kosmetologien kehittämä Healing Balm on saanut uusia kehittäviä muutoksia. Voide on siirretty purkista hygieniseen ja säilyvyyttä parantavaan pumppupulloon. Pumpun avulla myös annostelu on helpompaa, sillä pieni ja kevyt pumppaus voidetta riittää koko kasvojen alueelle. Näin tuotteen annostelu helpottuu ja samalla säilyvyys paranee sillä pulloon ei pääse happea. Myös tuotteen nimi on muuttunut Restorative balmiksi ja voiteessa on uusi raikkaampi tuoksu.

Yuzun hedelmäuute tuo voiteeseen uuden upean raikkaan ja hedelmäisen tuoksun, mutta myös todellisen ravinnepommin. Yuzu sisältää erittäin korkean määrän C-vitamiinia, joka auttaa kirkastamaan, tasapainottamaan, kiinteyttämään ja stimuloimaan kollageenituotantoa. Samalla se tarjoaa tehokkaan antioksidanttisuojan - sekä tehon iholle, tämä auttaa boostamaan ihon immuunijärjestelmää tulehduksia, vapaita radikaaleja ja solumuutoksia vastaan. 

Tämä hoitava ja todella riittoisa balsamivoide on hyvin täyteläinen, sulaa iho-kosketuksessa ja levittyy helposti. Sisältää puhtaita ja yksinkertaisia ihoystävällisiä ainesosia kuten esimerkiksi täysin kasvipohjaisia emulgointiaineita, orgaanista kookosöljyä, glyseriiniä sekä rauhoittavaa E-vitamiinia. Nämä ainesosat ovat yhdistetty vaikuttavaan 47% luonnon öljypitoisuuteen, joka tekee voiteesta täydellisen kumppanin vaativan ja herkän ihon hoitoon. Orgaaninen hampunsiemenöljy vähentää ihon kuivumista sekä kutinaa, estää transepidermaalista kosteuden menetystä ja auttaa suojaamaan ihon luonnollista lipidivaippaa, joka sitoo ihoon kosteutta ja estää tehokkaasti ulkoisten tekijöiden rasitteita vastaan (kylmän tuulen, ilman ja pakkasen aiheuttama kuivuus.)

Ihoa korjaavat ainesosat muodostuvat välttämättömistä rasvahapoista ja vitamiinipitoisuudesta. Vitamiinit toimivat tuotteessa hoitava – sekä säilövänä ainesosana. Erittäin täyteläinen koostumus, joka imeytyy helposti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta.

Avainainesosat
Maissiöljy, Auringonkukkaöljy, Hamppuöljy, Mehiläisvaha, Oliiviöljy, Kookosöljy, Raunioyrtti-uute, Viinirypäleensiemenöljy, E-vitamiini, Kasviperäinen glyseriini, Pomelon siemen-uute, Yuzu hedelmäuute

Käyttö
Levitä aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen muiden hoitotuotteiden päälle, tämän jälkeen voit lisätä mahdolliset meikkituotteet.

 

.

Add To Cart