Youthful Eyes Peptide Cream - kiinteyttävä ja turvotusta poistava silmänympärysvoide

Youthful Eyes Peptide Cream - kiinteyttävä ja turvotusta poistava silmänympärysvoide

0.00

Tuotekoot 15ml ja 30ml

Tehokkaasti kosteuttava ja kirkastava silmänympärysvoide. Vähentää huomattavasti tummia silmänympäryksiä ja silmäpussien muodostumista. Ehdoton tuote kaikille jotka haluavat luonnollisen nuorekkaan ja virkeän katseen.

Tummat silmänympärykset ja silmäpussit vähenevät selvästi tämän tuotteen sisältämien soija/riisipeptidien ansiosta. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu 35 %:n väheneminen 8 viikon käytön jälkeen. Youthful Eyes Peptide Cream on myös tehokas kosteuttaja, koska siihen on lisätty hyaluronihappoa, E-vitamiinia sekä teknisesti käsiteltyjä lisäpeptidejä, jotka kirkastavat ihoa ja vähentävät vanhenemisen merkkejä iholla. Kaikki ainesosat vaikuttavat yhdessä siihen, että ihosta tulee kosteutettu, joustava, kimmoisa ja siinä näkyy vähemmän veltostumista, ryppyjä ja juonteita. Asetyyli-heksapeptidi-8 vähentää kasvojen lihasten supistumista, mikä vähentää vanhan ulkonäön antavien ilmeryppyjen muodostumista.

  • Soijasta sekä riisistä uutetut peptidit vähentävät tummia silmänalusia ja turvotusta tutkitusti 35% vain 8 viikossa
  • Vähentää kasvojen lihasten supistuksia estäen juonteiden syntymistä
  • Lisää kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa silmien ympärillä

Avainainesosat
Safloriöljy, Amerikanpähkinäöljy, Steariinihappo (NMF), Kasviperäinen glyseriini, Krysiini (Flavonoidi), Sorbitoli (NMF), Asetyyliheksapeptidi-8, Palmityylioligopeptidi, Palmityylitetrapeptidi-7, Oksidoreduktaasit, Soijaproteiini, Riisinjyväuute, E-vitamiini, Kameliauute, Kamomillauute, Hyaluronihappo, Aloe Vera-uute

Add To Cart